3 Ay Boyunca 100 MB İnternet Sadece 5TL (Bu Fırsat KAÇMAZ!!!)

Yalnız paketi iptal etmeyi unutmayın sonraki aylar için 10 TL kesiliyor

1haftadır kullanıyorum hala 100mb kaldı diyor
turkcelli aradım şikayet formu olusturdular

dikkat edin.

ilo53

Üye
benımde dusmuyo yenı tel aldım 5230 suan 56 kaldı ama gırıyorum yıne takıldı 56 hala

ben de üye olamadım arkadaş dün 3 ay yazıp gönderdim siz daha önce kullandınız diyo adamı hasta ettiler adam gibi paket yapsalar aylık 10 tl ye 1 gb net olsa alırım valla olmadı ttnet ile avea hattı alıp birleştiriyim diyorum

u_cosar

Üye
evet bende duydum kampanyayı fakat 100 mb az

eren6523

Üye

mesajı görünce çok şaşırdım galiba arkadaş şaka yapıyor.! avea'nın internetinin hızlı olması imkansız bir durum yada baz istasyonuyla filan gezmen lazım avea internet paketi aldımda 1 hafta kullanamadım hiç bir yerde çekmiyor zar zor açıyorum.turkcell kalitesi tartışılmaz

genç tarife kullanıyorum internet 50krş

yaparsa

Üye
yabendede mb çok yavaşdüşüyor bana göre 100 mb tın çoktan dolması gerekirdi ama sorgulama yaptığımda 88 mb tınız var diyor sonradan bi sakata gelmeyelim

LAZOFLU

Emekli Yönetici
yabendede mb çok yavaşdüşüyor bana göre 100 mb tın çoktan dolması gerekirdi ama sorgulama yaptığımda 88 mb tınız var diyor sonradan bi sakata gelmeyelim

Olabilir,
Yavaş düşüş olduğu için dikkatli olunması lazım. Genelleme olarak ne kadar kullandığınızı bilirsiniz. Sona doğru yaklaşırken tedbirli olun.

Bence çok pahalı hız olarak birşey diyemem ama diğer operatör sınırsız 8tl e.. internette turkcellden uzak duracaksın..

zerrin92

Üye
Ben bugün yaptırdım ,şimdi 5 TL aldı turkcell 1 ay sonra kulanmassam 5 tl dahamı alıcak.Yani 3 ay boyunca 100 mb yi geçmezzesm 5 tl mi ödicem sadece ?

serinaga

Üye
Bencede pahalı, Alternatif olarak AVEA ikiz paket 250 Mbyte + 250 SMS 5 TL ...

yaw ben zırt pırt kalan kotayı sorguluyorum, buna msj parası almıyolar dimi faturalı diye anlayamıyoz tabi, oradan geçirirler

LAZOFLU

Emekli Yönetici
yaw ben zırt pırt kalan kotayı sorguluyorum, buna msj parası almıyolar dimi faturalı diye anlayamıyoz tabi, oradan geçirirler

Ücretsizdir.