3.1.3 ten 4.0 a gecmekkk !!!1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poestt

Üye
    Konu Sahibi
3.1.3 ten 4.0 a gecmekkk !!!1
elımde 3g 3.1.3 jb var fkt ben bunu 4.0 a yukseltmek ıstyrm bunun ıcın restore edıp nası yukseltebılırım cunku suan da ıtunes ta 4.0.2 var bu surume gecerse jb ykk nası 3.1.3 ten 4.0 a yukseltebılırım sorunsuz bı sekılde ...

iphone 3g tr dir ..

rapege

rapege

Üye
web sitemizde senin istediğin dosya mevcut

poestt

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım lınk atabılır mısın ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim telefonunun yurtiçinden alınma mı? yurtdışı ise elinde orjinal yabancı simkartın olmalı.yurtiçi ise netten 3g için 4.0 diye arat orjina 4.0 ı indir restore ile yükselt.

rapege

rapege

Üye
buyur arkadaşım

poestt

Üye
    Konu Sahibi
tmm kardesım saolasın

flyyy

Üye
kardeşim işine karışmak gibi olmasın ben yükselttim 4.0.1 yaptım 3g 16 gb var bende ama cihazı cok kasıyor kullanım açısından süper bir versiyon ama 3g lere fazla geliyor yoruyor cihazı ben şimdi geri döndüm 3.1.3 en güzeli ... :))

rapege

rapege

Üye
kardeşim işine karışmak gibi olmasın ben yükselttim 4.0.1 yaptım 3g 16 gb var bende ama cihazı cok kasıyor kullanım açısından süper bir versiyon ama 3g lere fazla geliyor yoruyor cihazı ben şimdi geri döndüm 3.1.3 en güzeli ... :))

Doğrusun 3gler için en iyi 3.1.3

ppesimistylee

ppesimistylee

Üye
bende 3.1.3 surum var rarlı bı dosya. rarlı dosyanın ıcerısındekı hangı dosyayı atıcaz ve nsaı yapıcaz acaba?

atakax

atakax

Üye

bu yorumu görünce bir kere daha hayret ettim kendi 3g me :D cihazda 4.0.1 yükledim hiç kasmadı üstüne multitasking ve arkaplan resmini açtım banamısın demedi (multitasking te 8 programı hiç kasmadan çalıştırdı 3 ü oyun) üstüne birde overclock ve sanal bellek artısı yaptım batarya sorunuda yaşamadım hiç :D overclok tan sonrada uçuyor hatta şu anda :D

SilentOne

SilentOne

Üye
iphone güzel ama nokia cılar için ters :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt