>>>>3.1.3 Jailbreak GeoHot dan Kötü Haber>>>>

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
>>>>3.1.3 Jailbreak GeoHot dan Kötü Haber>>>>
Sevgili arkadaslar aldığım kaynaklara göre suan geohot dan birsey beklemeyin adam unlock ile uğraşmıyor bile . O psp ve ps3 i hack lemek le meskul tweeter a anlatıyor ! Bunu yapar sa devteam yapar oda mechul .. ısımız cidden karışık ! Haberiniz olsun !!!!

geohot : I hear rumors going around that the 3.1.3 jailbreak is hard. It isn't. But the only people it helps are those dumb enough to upgrade. Sorry.
about 1 month ago

Geohot tweeter diyorki

The facebook page that says I am working on a 3.1.3 jailbreak is 100% fake. The only official sources are "On the iPhone" and this twitter.

16 Mart 2010 23:38:41
from web

Facebook sayfasindaki 3.1.3 unlock ustunde çalıştığı haberlerinin %100 yalan haber oldunu söylüyor ve gercek haberleri ( on the iphone ) blog undan Ve tweeter dan alın diyor!!!

Geohot s blog

geohot s tweeter

Dediğim gibi devteam veya başka bir mucit yaparsa unlock cikacak ! Ama geohot U unutun şimdilik. . Ve gercekten bu seferki baseband i kırmak cok çok zormus ! Ama bunu daha önce 3gs ve 3.1.3 çıkmadan önce dev team ve geohots bas bas bağırdı sakın update yapmayın geri dönüşü olmaz diye ! Ama dinledikmi? Kendi adıma - hayır ! Zaman a birakacaz ve beklicez!!!

3.2 Haziran ayında yeni iphone la beraber çıkar ! Ve yeni çıkacak software Baseband in guvenligi arttilacaktir! Ve büyük ihtimlle 3.2 software cikasiya kadar unlock çikmiyacaktir! apple bu hacker leri bile bezdirdi ve gercekten soğumuş gibiler. Bütün gözler suan hashım denen bu adamda! o da sabredin deyip dürüyor kendi blogunda...dev team bile Sherif Hashim'e bırakmış bu ısı !devteam bu adam hakkında en büyük destekçimiz diye bahsediyor! Evet apple iyice bu ısı sıkıya aldi! Jailbreaklerin acısını çıkarıyor heralde ! İphone larımızı belli bir müddet sandığa koyacaz gibi gozukuyor !! Hayırlısı olsun Umut kesilmez .... Apple in bizi ucu pis bir sopa ile durtmesiyle dersimizi almış bunuyoruz

rockboycyprus

Üye
eğer bunlar dogruysa cok gecmıs olsun dıyorum arkadsasım... ıyı kı sızn gıbı o update buttonuna tıklamamısım.... Allah tıklatmasın :hmmm

zed313

zed313

Üye
bunlar doğruysa sanırım 1 yılı bulur diyorum bende...

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Malesef hepsi doğru geohot 2 gün önce açıklama yapmış ben daha oncede birçok konularımda yazmıştım apple büyük paralar teklif etmiş bu açıklamadan sonra belli oluyorki para almış velet artik ugrasmiyor

izmirligenc

izmirligenc

Üye
iyi haber degil ozaman dogru ise

enesuzel

Üye
Dev-team bi ust versiyonun release olmasini bekliyor oda biraz zaman alicak gibi gozukuyor blogu her gun takip edin 3.1.4 veya 4.0 bir ust version her ne olcaksa cikmadan tool lari release etmiceklerini soyluyolar. Su an dev-team basebandi kirdi velevki bi ust version cikana kadar paysilmiyacaklar.(expected release date April the 23rd)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt