2Tane sorum olacaktı Samsung 5233A ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

berke1235

Üye
    Konu Sahibi
2Tane sorum olacaktı Samsung 5233A ile ilgili
1) Arkadaşlar bu firmware lerde Garanti devre dışı kalıyor demi ?
2) Şuan yükledim fakat orjinaline dönmek istiyorum olurmu ve olursa garanti normale dönermi ?
________
Peki biri orjinal firmware verebilirmi

Crixus07

Crixus07

Üye
sürücü güncellemek garanti dışı bırakmıyor :oke:

silver021

silver021

Üye
samsung tarafından onaylanmayan bir firmwarei yüklersen garanti servisi geçersiz kılınır.. bu konuda samsungun çok katı kuralları var..

SAINT1

SAINT1

Üye
Orjinal sürümü yükleyip servise verirsen sorun çıkmıyor diyorlar.

emrepreston

emrepreston

Üye
Orjinal sürümü yükleyince bi sorun olmuyor arkadaşım.. Orjinal sürümede PC Studio yardımıyla döndürebilirsin :)

berke1235

Üye
    Konu Sahibi
Eyw kardeşlerim
Peki nası orjinale dönüştürcem :)

emrepreston

emrepreston

Üye
PC Studio yu aç.. Aşağıdaki sekmelerden "Güncelleştirme"ye gir.. "Aygıtı Güncelleştir"e gir.. Aygıtı okut ve "Acil Kurtarma" seçeneğini seç.. ;) Her zaman dediğim gibi bildiğim kadarıyla arkadaşım.. :) Ben yaptım işe yaradı umarım sanada yardımcı olur :)

monsmons

monsmons

Üye
Başarı servisin bana söylediği söz şu ki eğer güncelleme yüklerken sorun yaşarsanız garanti dışı kalır ama normal yükleyebilirseniz garanti devam eder.

berke1235

Üye
    Konu Sahibi
emrepreston Kardeş cep telefonunuzu seçin yerinden Gt S5230 u seçiyorum bisüre sonra
aygıt desteklenmiyor diyor napmalıyım

emrepreston

emrepreston

Üye
emrepreston Kardeş cep telefonunuzu seçin yerinden Gt S5230 u seçiyorum bisüre sonra
aygıt desteklenmiyor diyor napmalıyım

Bilmiyorum arkadaşım.. :S Güncelleme yapıomuş gibi hafıza kartını ve SIM i çıkartıp bi dene bakalım.. :S

berke1235

Üye
    Konu Sahibi
Saolun gerek kalmadı orjinal firmware bulup vurdm tek sorun Almanca ( aslında ingilizcede almancayı türkçe kadar iyi bildiğim için almanca ayarladım :D )

gsardahuso

Üye
orj firmware nerden buldum arkadaşım söler misin...???
Çok acil lazım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt