2sinden Birisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
2sinden Birisi
Selam arkdaşlar Ben şu sıralar yeni telfon almaya düşünüyorum

samsung star 2 (Android'mi Kullanıyor?,USB Kablosu varmı?)

Samsung Star

Nokia c3

c3 hakkında bi soru sorucam arkdaşlar şimdi inetrntte gezerken imleç çıkıyormu ? yani balckbery'de ve bazı telefonlar 'da internet browser'da imleç çıkıyo c3'de çıkarmı yada imleç çıkan bir telefon önerirmisiniz ?

pRime.

pRime.

Üye
samsung starda andoid yok. c3'te tarayıcıda imleç çıkıyo olması lazım.

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
​Peki Samsung Star 2 'de Usb Kablosu Çıkıyomu içinde kutunun içinden ?

pRime.

pRime.

Üye
çıkıyodur

lcax31

Üye
illaki çıkar olmassada kablo bulman çok zor olmaz telefon için ve ben 2 telefonuda kullandım c3 ü tavsiye ederim imleçte browsera göre değişir kendi içindeki yüklü olan operada yok ama boltta var diye hatırlıyorum

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
yok kendi tarayıcısında olsun yeter saol c3 alıcam

by*cambaz

Üye
bnce star al

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
peki lcax31 c3'ün içinden usb kurulum cd'si falan çıkıyomu ? bide Wi-Fi Uazaklığı Ne Kdaar En Fazla

lcax31

Üye
kutu içeriğini hatırlamıyorum fakat ona sitesinden bakabilirsin sanırım nokia'nın ve wi-fi uzaklıgı için kesin bir uzaklık söyleyemem ama iş görür bana yetmediği olmadı

CrySource

CrySource

Üye
    Konu Sahibi
neyse inş. memnun olurum telefondan ama aslında bu kadar dert etmezdim bi kere kazık yemiştim ondan tedbirliyim artık :D

lcax31

Üye
tel. kötü değil bence fiyatına göre performansı gayet iyi

Ocean258

Ocean258

Üye
350-400 Lıra ıse butcen Android'li bı telefon almanı tavsıye ederım ben kardesım.. Bıraz daha bırıktır Samsung mini yada Lg optimus Me bakabılırsın bence cok daha mantıklı olur

lcax31

Üye
evet android düşünebilirsin tabiiki c3 e çok uygulama falan bulamassın ama kullanımı rahat mesajlaşması rahat wi-fi iş görücek gibi yani

futbol123

futbol123

Üye
samsung galaxy y çıkmış onu alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt