2GBLık Hafıza Kartında 300GBLık Dosya Var!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
2GBLık Hafıza Kartında 300GBLık Dosya Var!
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yoktum ama artık siteyi ziyaret zamanı geldi , Benim bir sorunum var ilgilenen olursa mutlu olurum.

- N73ME kullanıcısı olup 2GBlık bir kartım var . Kartımı kart okuyucusu aracılığıyla pc e bağlamıştım. Telefona takınca bazı klasörler bozulmuş .exe halini almış bazıları da gizli bir klasör oluşturup boyutu standart 2.31Gb olmuş. silmeye kalkışınca izin vermiyor. pc e takınca pc kasıyor. Aradan bir süre geçti bugün kartı tekrar pc e taktım kartı bir kez okudu daha sonra hafıza kartını biçimlendirin uyarısı verdi. Kart kendiliğinden düzelebilir mi acaba ? kartın bozulup 32mb boyutuna düşme şansı var midir?

Mert045

Mert045

Üye
benim aynısı olmuştu flash bellekte yandı ve attım.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
yanmasının sebebi anlattığım olayla ilgili midir Mert Bey?

Mert045

Mert045

Üye
bilmiyorum ama aynı sorun bende olmuştu. Arkadaşımın bilgisayarına takmıştım . Eve gidince cihazı okumamaya başladı acayip el değmeyecek şekilde ısındı ve attım. Nedenini bilmiyorum.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
sanırım dediğiniz sorun şu , internet cafelerde usb girişleri bozuk oluyor benim de öyle 4tane flash belleğim gitti aşırı ısınmıştı dediğiniz gibi. Arkadaşınızın usb girişi sanırım arızalıymış. Sonuç olmuş bitmiş ama öğrenmek bir flash diskten daha önemlidir.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş kartı biçimlendirmeyi denedin mi?

MrExpert

MrExpert

Üye
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir yoktum ama artık siteyi ziyaret zamanı geldi , Benim bir sorunum var ilgilenen olursa mutlu olurum.

- N73ME kullanıcısı olup 2GBlık bir kartım var . Kartımı kart okuyucusu aracılığıyla pc e bağlamıştım. Telefona takınca bazı klasörler bozulmuş .exe halini almış bazıları da gizli bir klasör oluşturup boyutu standart 2.31Gb olmuş. silmeye kalkışınca izin vermiyor. pc e takınca pc kasıyor. Aradan bir süre geçti bugün kartı tekrar pc e taktım kartı bir kez okudu daha sonra hafıza kartını biçimlendirin uyarısı verdi. Kart kendiliğinden düzelebilir mi acaba ? kartın bozulup 32mb boyutuna düşme şansı var midir?

Bu dediğin olayla 4gb hafıza kartı ve 2 tane yeni flash bellek yaktım biçimlendir dediğin anda kart çöp demektir bilmem anlatabildimmi ..... !!!!!!!!!!!!!!!! Garanti kullanıcı hatası deyip yapmıyor garanti dışı kalıyor....

NeoV

Üye
.exe olmasının sebebi, truva atı virüsüdür. Temizle virüsü ardından bilgisayarıda tarat ordaki virüsleride temizle. Ardından hafıza kartını biçimlendir. Ama bütün bilgiler gider.

Metin MF

Metin MF

Üye
virüs girmiş karta kardeş kartı biçimlendir

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kartı biçimlendirmeyi denedin mi?

hayır , bilgilerim var onları kurtarabilirsem ilk isim biçimlendirme olacaktır , teşekkürler cevap için.

----------Eklendi @ 11:11:18 ---------- Yazıldı @ 11:09:59 ----------

Bu dediğin olayla 4gb hafıza kartı ve 2 tane yeni flash bellek yaktım biçimlendir dediğin anda kart çöp demektir bilmem anlatabildimmi ..... !!!!!!!!!!!!!!!! Garanti kullanıcı hatası deyip yapmıyor garanti dışı kalıyor....

o zaman bizim de kart çöp desene bir deneyelim bakalım ne olacak, cevap için teşekkür ederim, bu arada geçmiş olsun.

----------Eklendi @ 11:13:00 ---------- Yazıldı @ 11:11:18 ----------

.exe olmasının sebebi, truva atı virüsüdür. Temizle virüsü ardından bilgisayarıda tarat ordaki virüsleride temizle. Ardından hafıza kartını biçimlendir. Ama bütün bilgiler gider.

teşekkürler ancak bilgisayarda virüs bulmuyor, antivirüsüm de lisanslıdır bulmama ihtimali yok. Kart biçimlendirmesini en yakın sürede gerçekleştireceğim.

----------Eklendi @ 11:14:18 ---------- Yazıldı @ 11:13:00 ----------

virüs girmiş karta kardeş kartı biçimlendir

kart biçimlendirmesini en erken sürede gerçekleştireceğim, teşekkürler.

enaa_881

enaa_881

Üye
hangi antivirüsü kullanıyorsun bilmiyorum ama farklı bi antivirüsle dene yada norton kaspersky onların online tarama özelliği var sitelerinde onlara tarattır

Mert045

Mert045

Üye
avira antivirüs kullan ne varsa bulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt