• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
-
Konu silinmiştir..!!!

• Beğen
Tepkiler: adilk ve foronc

tr_anil

tr_anil

Üye
ben bişe sorcam şarkılarının en başında mesela dj ali diyorsunuzya nasıl yapıyorsunuz anlatabilirmisn yada programla ise link verirsen çok sevinirim...

NewstYLe.34

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
programla kardeş o dediğin olay

omr-tmz

Üye
:bann:Bak ali kardeşim ben TeK Procudtion kurucusu ve sahibi Ömer Temiz. benim bünyemde olan djlerden değilsin ve senin kim olduğunu bile bilmiyorum TeK Production ismini kullanmaya hakkın yok!!! ve ariyetten TeK Production dan cıkan parcaları kendi parcam diye kimseye sunmaya da hakkın yok!!!:angry: bu düpe düz emek hırsızlığıdır bu sekilde hiç bir yere varamazsın ve dinleyenleri yerine koyup kandırmak istemektir bu, ama inan sadece kendini kandırırsın.. mesela Erhan Güleryüz - Ateşle oynama parcası benim yaptığım bir remixtir ve hiçbir değişiklik yapmadan kendi ismini yazıp ben yaptım bu remixim demek sence ne kadar doğru ve Long Way To Go buda benim prodüktörlük calışmamdır ve Club Fire Vol.1 albümde yer alan parcamdır. Vede Tek Production bünyesinde olan ve aranjörlüğünü bizzat benim yaptığım Yekmir'in hüzün damarlarımda parcasının tamamen orjinal haline kendi ismini yazmak ne demektir, kime neyi ıspatlamaya calısıyosun ki. bak bu tür davranışlara hırsızlık derler. beni bul sana istemediğin kadar mix yapayım vereyim ama bu sekilde davranışlar yapma, daha gençsin biliyorumki, bu işi yapmaya çalısıyosun ama bu iş bu şekilde yapılmaz!!!!!!! takibimde olman güzel ama senden ricam lütfen paylasım yaparken bunlara dikkat et başkasının calışmasına kendi ismini yazıp bu benim çalışmam diye paylasım yapma bu benden sana abi nasihatıdır!!!!!!! TeK Production OMR-TMZ Saygılarımla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...