28 Mayıs 2013 Salı - İkizler Burcu

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
28 Mayıs 2013 Salı - İkizler Burcu
Moralinizi yükselten gelişmeler olacak ve işlerinizi planlayacaksınız. Sevdikleriniz ve dostlarınız ile aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanıyor. Yeni atılımlarda bulunabilirsiniz ve grup çalışmalarında başarılı olabilirsiniz. Hayata ve olaylara bakış açınız değişiyor. Daha yapıcı ve olumlu davranacağınız bir dönemdesiniz. Saygın çevrelerde dolaşabilirsiniz ve yabancılar ile ilişkileriniz yeni fırsatları beraberinde getirebilir. Bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz ve cazibeniz ile çevrenizi etkileyeceksiniz. Neşeli ve sempatik tavırlarınız ile ikna edici ve etkileyici olacaksınız.



[h=3]İkizler Burcu Genel Durum[/h]Karşı cinsten kişilerle birlikte bol vakit geçireceğiniz bir dönemdesiniz. Sosyal ortamlarda hep bu kişiler etrafınızdaki kalabalığın çoğunluğunu oluşturacaklardır. Aranızdaki çekimin güçlenmesi mümkündür.

[h=3]İkizler Burcu Kariyer Durumu[/h]Prim, avans, kredi veya bonus benzeri maddi konularla alakalı çok olumlu gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ekstra bir kazanç kapısı açmanız veya maddi sorunlara etkin bir çözüm bulmanız olasıdır.
 


Üst Alt