EroL
Emekli Yönetici
28.08.2012 Adana ekibi
Merhaba sevgili Maxicep ailesi.
Sitemizin emektar Admini Chavrash, yine emektar yöneticilerimizden Kalender ve ben geçtiğimiz gece beraberdik. Uzunca bir süredir buluşma konusu açmıyorduk. Aslında her fırsatta görüşürüz.
Hasan'ı seven ve özleyen onlarca üyemiz olduğuna eminim. Gecemizden ufak bir bölümü bu üyelerimiz için paylaşmayı uygun buldum. Yine her zaman olduğu gibi Hasan çaldı, İsa söyledi, bana düşen ise bu ortamın tadını çıkarmaktı
Fotoğraf çekmedim, daha doğrusu aklıma gelmedi sadece video kayıtları var.
Bizi evinde ağırladığı için Hasan'a bir kez de buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
Sitemizin emektar Admini Chavrash, yine emektar yöneticilerimizden Kalender ve ben geçtiğimiz gece beraberdik. Uzunca bir süredir buluşma konusu açmıyorduk. Aslında her fırsatta görüşürüz.
Hasan'ı seven ve özleyen onlarca üyemiz olduğuna eminim. Gecemizden ufak bir bölümü bu üyelerimiz için paylaşmayı uygun buldum. Yine her zaman olduğu gibi Hasan çaldı, İsa söyledi, bana düşen ise bu ortamın tadını çıkarmaktı
Fotoğraf çekmedim, daha doğrusu aklıma gelmedi sadece video kayıtları var. Bizi evinde ağırladığı için Hasan'a bir kez de buradan teşekkürlerimi sunuyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Rakı, sigara, saz eksik olmuyor