26 Mayıs 2013 Pazar - Oğlak Burcu

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
26 Mayıs 2013 Pazar - Oğlak Burcu
Enerjinizi yapıcı yönde kullanmayı başaracaksınız ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Özellikle erkek arkadaş ve akrabalarınız ile aranızdaki ilişkiler olumlu olacak. Yeni atılımlarda bulunmak istediğiniz bir dönemdesiniz ve çok büyük istekleriniz olabilir. Üstelik isteklerinizi gerçekleştirecek gücü içinizde hissediyorsunuz ve önemli kişilerin desteğini alacaksınız. Hırslı ve arzulu tavırlarınız ile çevrenizin dikkatini çekeceksiniz. Etkileyici kişiler ile tanışabilirsiniz ve iş birliği yapabilirsiniz. Ancak güç mücadelesi yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Sürpriz aşklar ve heyecan verici maceralar size çekici gelecek.



[h=3]Oğlak Burcu Genel Durum[/h]Bugün zihninizi dinlendirecek olan şey sosyal faaliyetler veya hobilerden daha çok hiçbir şey yapmadan sessiz bir ortamda oturmak olabilir. Gücünüzü toplayabilir, yarından itibaren ilginin odağı haline gelmeye hazırlanabilirsiniz.

[h=3]Oğlak Burcu Kariyer Durumu[/h]Bugün sadece kendinizi değil, tüm işlerinizi ve çalışmalarınızı da gizlemek isteyebilirsiniz. Çeşitli sebeplerden her hamlenizi perde arkasında gerçekleştirmeniz günün ana konusu olabilir.
 


Üst Alt