26 Mayıs 2013 Pazar - İkizler Burcu

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
26 Mayıs 2013 Pazar - İkizler Burcu
Bugün dostlarınız ile haberleşebilirsiniz ve sevdikleriniz ile ilişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz. Hareketli bir gün geçireceksiniz. Özellikle burcun ikinci ve üçüncü on günlük devresinde doğmuş olanlar açık hava organizasyonlarına katılabilir, eğlenceli ve hareketli bir gün geçirebilirler. Sağlık, gençlik ve güzellik benzeri konulara ilgi duyduğunuz bir dönemdesiniz. Bu arada detayların dağıtıcı etkisinden uzak durun ve şansınızı sorgulamayın. Yabancılar ile yapacağınız iş birliği ve yabancı ülkelere seyahat etmek için yapacağınız programlar keyfinizi yerine getirecek.



[h=3]İkizler Burcu Genel Durum[/h]Bugün, sosyal açıdan oldukça olumlu etkiler alabilirsiniz. Sosyal hayattaki faaliyetleriniz ve yakın arkadaş ilişkileriniz sayesinde oldukça rahat ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

[h=3]İkizler Burcu Kariyer Durumu[/h]İşbirliğinin önem kazanacağı bir gündesiniz. Başka insanlarla birlikte yapacağınız çalışmalar beklediğinizden daha verimli olabilirler. Mümkünse, tüm işleri gruplar içinde yapın.
 


Üst Alt