26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

ozgurde

Üye
Bu boktan konuyu açıp burdan devam etttirmeye dayatan insanlara burdan selamlar olsun.

Ya bu konuyu kapatın .yoksa benim bu sitedeki uyeliğimi son vermek zorunda bırakmayın.
Belle sadece burda konuşuluyor ama belleden başka her zırvalık var.
Başka konu açıldığındada bu konunun sahibi yırtık dondan cıkar gibi konu kapansın diyor ve konu kapanıyor.
Mecburmuyuz gereksiz konuyu takip etmeye....

Artık yeter...

Dostnametr

Üye
Bu boktan konuyu açıp burdan devam etttirmeye dayatan insanlara burdan selamlar olsun.

Ya bu konuyu kapatın .yoksa benim bu sitedeki uyeliğimi son vermek zorunda bırakmayın.
Belle sadece burda konuşuluyor ama belleden başka her zırvalık var.
Başka konu açıldığındada bu konunun sahibi yırtık dondan cıkar gibi konu kapansın diyor ve konu kapanıyor.
Mecburmuyuz gereksiz konuyu takip etmeye....

Artık yeter...

O kadar bilmeden konuşuyorsun ki bu konuyu açan adamın banlı oldugunu bile görmüyorsun.

byorby

byorby

Üye

Belle 8 şubat 2012 deniyor hadi hayırlısı...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

​mackolik.com uygulamasına güncelleme gelmiş sonrasında yapılan yorumları okuyun :))))

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Gençler cevap sayısı 1805 olmuş.
Bir Belle resmi:

aosman61

aosman61

Üye
Keşke nokia alsaydım ya :ah

abraham05

abraham05

Üye
GeL artık Annasını Bellediğim. Flashlıcam en sonunda :off:

Corby-700

Corby-700

Üye
Siz bekleyin belleyii .. :D

otostopçu

otostopçu

Üye
ADMİNLER OZGURDE İSİMLİ ÜYENİN YAPTIĞI YORUM SİLİNMİYOR BENİM YORUMUM SİLİNİYOR GELİYOR BURDA HAKARET EDİYOR KONU KİLİT DİYOR BİZDE CEVABINI VERİYORUZ BİZİM YORUMUMUZ SİLİNİYOR ZORLAMI TUTUYORLAR ONU BURDA. ONUN YORUMUNUN SİLİMNESİ GEREKİRKEN BENİMKİ SİLİNİYOR :sinir !!!!!!!

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
uruno

uruno

Üye
ADMİNLER OZGURDE İSİMLİ ÜYENİN YAPTIĞI YORUM SİLİNMİYOR BENİM YORUMUM SİLİNİYOR GELİYOR BURDA HAKARET EDİYOR KONU KİLİT DİYOR BİZDE CEVABINI VERİYORUZ BİZİM YORUMUMUZ SİLİNİYOR ZORLAMI TUTUYORLAR ONU BURDA. ONUN YORUMUNUN SİLİMNESİ GEREKİRKEN BENİMKİ SİLİNİYOR :sinir !!!!!!!

takma kafana dostum bilen biliyor gören görüyor.

otostopçu

otostopçu

Üye
:worshippy:

abraham05

abraham05

Üye
Carla Dan haberi olan varmı ? N8 'e Gelicek mi ?

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Boş ver hünkar.

----------Eklendi @ 17:14:16 ---------- Yazıldı @ 17:13:46 ----------

Keşke nokia alsaydım ya :ah
Neden öyle dedin.Huawei güzel değil mi?!

uruno

uruno

Üye
Beklemekten sıkıldık
Et me tutma acı nokia
Lan nokia!
Lan nokia !
Ebemizi si.....n lan nokia:naughty:

ozgurde

Üye
adminler ozgurde isimli üyenin yaptığı yorum silinmiyor benim yorumum siliniyor geliyor burda hakaret ediyor konu kilit diyor bizde cevabını veriyoruz bizim yorumumuz siliniyor zorlamı tutuyorlar onu burda. Onun yorumunun silimnesi gerekirken benimki siliniyor :sinir !!!!!!!

kime hakaret etmişim. Okuman yazman varmı ...
Konu kilit.DEDİM LAFIM VARSA KONUYA VE BELLE HAKKINDA BAŞKA BİR KONU ACILDIĞINDA BİRİLERİNİN GELİP O KONULAR HAKKINDA KONU KİLİT DEMESİ .

ADAM NOKİA DAN BİLGİ ALMIŞ 8 ŞUBATTA BELLE GELİYOR DİYE BUNU BİZİMLE PAYLAŞMIŞ TEŞEKKÜR EDENDEN ÇOK BU KONUNUN MUDAVIMI DİREK KONU KİLİT DİYOR.

KİMSEYE HAKARET EDİLMEDİ.HAKARETİN NE OLDUĞUNU BİLİNDE ÖYLE YORUM YAPIN.

abraham05

abraham05

Üye
O Belle buraya gelecek :naughty:

Dostnametr

Üye
kime hakaret etmişim. Okuman yazman varmı ...
Konu kilit.DEDİM LAFIM VARSA KONUYA VE BELLE HAKKINDA BAŞKA BİR KONU ACILDIĞINDA BİRİLERİNİN GELİP O KONULAR HAKKINDA KONU KİLİT DEMESİ .

ADAM NOKİA DAN BİLGİ ALMIŞ 8 ŞUBATTA BELLE GELİYOR DİYE BUNU BİZİMLE PAYLAŞMIŞ TEŞEKKÜR EDENDEN ÇOK BU KONUNUN MUDAVIMI DİREK KONU KİLİT DİYOR.

KİMSEYE HAKARET EDİLMEDİ.HAKARETİN NE OLDUĞUNU BİLİNDE ÖYLE YORUM YAPIN.

Adam nokiadan bilgi almış diyorsun da o konuyu açan adam sensin.Aynı konu var sen gidip yeni konu açıyorsun.
Kendine bak önce başkalarını eleştirmeden önce.

• Beğen
Tepkiler: otostopçu

Üst Alt