26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Dostnametr

Üye
5800'ı olan arkadaş yukledı direk servislik oldu.

Yüklemeyi bilmeyen adam yüklerse olur tabi.
Ben günde 50-60 kere flash atıp cfw yüklediğim zamanları bilirim cfw yaparken.

Hiçbirşey olmaz.

valent

valent

Üye

Hiçbirşey olmaz.
Tamamen katılıyorum bu zamana kadar N97,C7,5800 ve N8 modellerine flash atıp cfw yükledim hiçbir sorun yaşamadım

Febris

Febris

Üye

Hiçbirşey olmaz.

5800varken 18 kere flash attım . Hiçbişey olmadı.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar az önce 'dan uygulama indirirken bu çıktı telefonun Belle mi yoksa Anna ve öncesi mi olduğunu sordu. Belleli N8 satılmaya başladı mı ki?

otostopçu

otostopçu

Üye
[/URL][/IMG]

Arkadaşlar az önce 'dan uygulama indirirken bu çıktı telefonun Belle mi yoksa Anna ve öncesi mi olduğunu sordu. Belleli N8 satılmaya başladı mı ki?

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
Febris

Febris

Üye
c6-01 de satılmış :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Bellenin arayüzünün hala geliştirilmeye ihtiyacı var bence.Carlada hareketli duvar kağıdı veya ekran sayısı 7ye çıkartılıp tüm ekranlara aynı duvar kağıdı konup androiddeki gibi geçiş yapılabilir.Çünkü durum öyle gidiyor bildirim barları felan.Ha birde bildirim çubuğu biraz kötü olmuş.Tam olarak aşağı inse ve elinin hareketleriyle sürüklense daha güzel olurdu.Arayüzde hareketler farkettiyseniz parmağınızla beraber gidiyor fakat sonuna kadar götürmeye çalıştığınızda kendiniz geçiyor.Carlada olacak bu işte bence.

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce carla gelmeyecek nokia firmayı kapatıp gidicek :D

TeAmo42

TeAmo42

Üye
:D ortalık da belle kokusu var arkadaşlar :) belle yüklü c6-01 almış birisi :) forumda resimler var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bundan sonraki günler daha aksiyonlu geçecek anlaşılan :)

Üst Alt