oo carla güncellemesi allanların ve alamyanların çatışmasını düşünmek istemiyorum![]()

AHAHAHA carla gelene kadar lumia 900üm eskimiş olurBiz alamayanlar grubunda olacağız tek bildiğim şey bu![]()

hevesimi aliyim öyle diosunzaten bnde 4s almayı düşünyorum yakın zamanda ama belle yi bi eskitemde
bende evt hevesimi aliyim belki windows phone bile almayı düşünebilirim. benim sağım solum belli olmaz 
zaten bnde 4s almayı düşünyorum yakın zamanda ama belle yi bi eskitemde
S60v5'te Belle yok,Belle görünümlü Şahin varGeçen gün öylesine s60v5 sayfalarında ne var ne yok diye gezinirken birde ne göreyim, resmen Belle cfw yapmış adamlar. Hemde gayet güzel duruyor. Pek anlamam bu işlerden ama eğer bu işle ilgilenen birileri varsa Carla'da, Donna'da bizim cihazlara uygun hale getirilebilir sanırım. s60v5'te Belle varsa bizde de Carla veya Donna neden olmasın?

Altın kafesi bülbüle sokmuslar abi yanlıs yapıyorsunuz demiş...S60v5'te Belle yok,Belle görünümlü Şahin var![]()

S60v5'te Belle yok,Belle görünümlü Şahin var![]()
Doğrudur, 5800'da kullanmadığım için performansını bilemeyeceğim. Ancak performans açısından çok kötü olmadığı sürece Carla görünümüne ben hayır diyeceğimi zannetmiyorum. Parantez içinde görsel olarak Belle'den daha iyi olması halinde.eh be nokia milletin ''anna''sını ''belle''diniz.

Kardeşimin 5800 ına flaşh ladım belle görünümlü s60v5 widget desteğide var gayet güzel çalışıyor 2 tane ev ekranı var ne kadarda çakma olsada yapan kalıbı iyi oturtmuş diyebilirim.Şimdi abi kardeş belle kullanıyoruzGeçen gün öylesine s60v5 sayfalarında ne var ne yok diye gezinirken birde ne göreyim, resmen Belle cfw yapmış adamlar. Hemde gayet güzel duruyor. Pek anlamam bu işlerden ama eğer bu işle ilgilenen birileri varsa Carla'da, Donna'da bizim cihazlara uygun hale getirilebilir sanırım. s60v5'te Belle varsa bizde de Carla veya Donna neden olmasın?

Altın kafesi bülbüle sokmuslar abi yanlıs yapıyorsunuz demiş...
yani s60v5 e belle görünümlü şahini yükle telefon haşat olsun![]()
Haşat mı olsun ? Kullanmadan yorum yapma.Orjinal yazılıma dönemezsin cfw kullandıktan sonra 5800 da.
11 ay civarı kullandım 5800 toplasan 15 gün orjinalde durdum.
Dönmek isteyen olmaz herhalde kardeşim kullanıyor ve son derece mutlu üstelik belle görünümlüHaşat mı olsun ? Kullanmadan yorum yapma.Orjinal yazılıma dönemezsin cfw kullandıktan sonra 5800 da.
11 ay civarı kullandım 5800 toplasan 15 gün orjinalde durdum.