26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya arkadas bu sabri bir keee beyaz yumurta yapsın dişimi kırıcam

valent

valent

Üye
sabri solda anna sağda belle forvette kalese elop

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu carla güncellemesi n8 ve c7 ye de belki gelir ne de olsa gpu ile birlikte hız 800 MHz arada pek fark yok nokianın işi belli olmaz. n8 c7 c6 gibi telefonları bu kadar çabuk silemezler bence.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Carla gelir bizede ve nokia bizim işlemcileri 800 yapınca fandroidler burada azalır .

valent

valent

Üye
Yok kanka azalmaz burada canları sıkılıyor bizle atışmaya geliyorlar buraya madem işletim sistemleri güzel oyunları çok gidin oyununuzla oynayın dimi

• Beğen
Tepkiler: TURKUATA33
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen ya . Gidip oynasınlar biz 30 oyunla mutluyuz kardeşim size ne ? Android bunları insanlıktan çıkarmış .

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Yok kanka azalmaz burada canları sıkılıyor bizle atışmaya geliyorlar buraya madem işletim sistemleri güzel oyunları çok gidin oyununuzla oynayın dimi

adamlar oyunları süper yapıolar ama batarya çok az hep şarjda takılı kalıor. ama nokia istediğin kadar oyna yinede fazla azalmıyor :D :D forever NOKİA (ios a bişey diyemem bu yazdıklarım android için :D )

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Benim C7 nin batarya öldü herhalde 10 dakka edge ile nete giriyorum 1 diş gidiyor .

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Benim C7 nin batarya öldü herhalde 10 dakka edge ile nete giriyorum 1 diş gidiyor .
c7 kullanıyorsan yedek batarya da amak gerkiyorbence bnm n8 de hala batarya iyi ama keşke arka kapak çıkarmalı olsa 2-3 batarya alırdım:D ama n8 e yinede 1 tane yetiyor şükür .

valent

valent

Üye
Androidciler yakında yollarda aküyle gezecek :kop:

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN ve distakjo
SilentOne

SilentOne

Üye
heheheh :d: :d:

valent

valent