hepimiz bellemanik depresif olduk olduk.

ya sen ios veya android kısmına gitsene burda ne işin var alla alla yaa susuyim susuyim diyorum ama dayanamıom artık. belle 2 günde sıkılınacak bi yazılım değil android ile karıştırma!!! insanları nokia dan soğutmaya çalışıosun ama nafile gördüğün gibi bi işe yaramıo.Yenilik katıyor ama fazla büyütülcek bir şey değil iki gün hevesini alırsın sonra sıkılırsın . Tıpkı Anna' daki gibi .![]()
ya sen ios veya android kısmına gitsene burda ne işin var alla alla yaa susuyim susuyim diyorum ama dayanamıom artık. belle 2 günde sıkılınacak bi yazılım değil android ile karıştırma!!! insanları nokia dan soğutmaya çalışıosun ama nafile gördüğün gibi bi işe yaramıo.
favori: nokia belle 
aynen katılıyorum symbian belleye kötü diyenler birdaha düşünsünler bence. tmm ios iyi olabilir ama android ne yafavori: nokia belle
![]()

Bana diyecek bir şey bırakmamışsın![]()
![]()
hani bilmiyom ama yinede bizim millet belledende sıkılıcak ya neyse
belleden sonra 3aya carla gelecek!yoksa karışmaaaammLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar bu oyunu nokia n8 de açabiliyormuş fotoları var
inş fake değildir ya. bu oyunu n8 açamazsa artık yeni çıkacak hiçbir oyunu açamaz.fotosu olabilir bence fakedir...

inş fake değildir ya. bu oyunu n8 açamazsa artık yeni çıkacak hiçbir oyunu açamaz.![]()

javalar ne güne duruyor
----------Eklendi @ 20:03:22 ---------- Yazıldı @ 20:02:00 ----------
o fotolardaki ekran bizim cihazlarda da geliyo,şu tatt hd konusu vardı,ondaki sisde.
orhan gencebay dan yazıklar olsun