26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

erollcelik

erollcelik

Üye
Sarbi değilimiydi:)

uruno

uruno

Üye
hepimiz bellemanik depresif olduk olduk.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
MertcaN9

MertcaN9

Üye
hepimiz bellemanik depresif olduk olduk.

deme öyle deme şimdi bir iki kişi çıkacak gene ''sanki belle gelince ne değişecek'' diyecekler :D
yenilik ve bambaşka bir deneyim keyfi katıyor belle :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve Dandanakan92
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yenilik katıyor ama fazla büyütülcek bir şey değil iki gün hevesini alırsın sonra sıkılırsın . Tıpkı Anna' daki gibi . :oke:

man20

man20

Üye
Yenilik katıyor ama fazla büyütülcek bir şey değil iki gün hevesini alırsın sonra sıkılırsın . Tıpkı Anna' daki gibi . :oke:
ya sen ios veya android kısmına gitsene burda ne işin var alla alla yaa susuyim susuyim diyorum ama dayanamıom artık. belle 2 günde sıkılınacak bi yazılım değil android ile karıştırma!!! insanları nokia dan soğutmaya çalışıosun ama nafile gördüğün gibi bi işe yaramıo.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ya sen ios veya android kısmına gitsene burda ne işin var alla alla yaa susuyim susuyim diyorum ama dayanamıom artık. belle 2 günde sıkılınacak bi yazılım değil android ile karıştırma!!! insanları nokia dan soğutmaya çalışıosun ama nafile gördüğün gibi bi işe yaramıo.

aynen katılıyorum symbian belleye kötü diyenler birdaha düşünsünler bence. tmm ios iyi olabilir ama android ne ya :) favori: nokia belle :good:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yahu ben Nokia dan soğutsam karım ne olacak acaba ? Neyse belle gelince görürsünüz . İki görsel geliyor belki size göre iyi ama bence iyi değil ben Nokia yı Nokia olduğu için aldım fakat gitgide menüleri androide benzettiler soğudum valla . Pr 1.0 dan Annaya Annada Belleye geçerken çok heveslenmiştim fakat insan her şeyin ilkini özlüyor . Belle geldikten iki gün sonra çoğu kişi benle aynı fikirde olcak . Keşke dg olsa .

cengizx1

cengizx1

Üye
symbian belle geldıkten sonra herkez sevıncek cunku belledekı guzellık annada yok adamlar yakında androide eş deger işletim sistemi yaparlar rahat olun ve nokşadan vazgeçmeyin bekleyin :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
hani bilmiyom ama yinede bizim millet belledende sıkılıcak ya neyse

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Şubatta dağıtılmaya başlıcakmıiş ozaman bizim ülkeye şubattan bir kaç ay sonra gelir :/ :angry: :bilmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bize ne zaman gelirse gelsin c6-01 için rm-718 ilk düşen fw'yi yükleyecem :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu oyunu nokia n8 de açabiliyormuş fotoları var

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
inş fake değildir ya. bu oyunu n8 açamazsa artık yeni çıkacak hiçbir oyunu açamaz. :bilmm

javalar ne güne duruyor:kop:

----------Eklendi @ 20:03:22 ---------- Yazıldı @ 20:02:00 ----------

o fotolardaki ekran bizim cihazlarda da geliyo,şu tatt hd konusu vardı,ondaki sisde.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
javalar ne güne duruyor:kop:

----------Eklendi @ 20:03:22 ---------- Yazıldı @ 20:02:00 ----------

o fotolardaki ekran bizim cihazlarda da geliyo,şu tatt hd konusu vardı,ondaki sisde.

nokia resmen kazık attı ya adamlar telefon çıkarttı 2016 ya kadar destek vericez dediler. böle destekmi olur ya :D :D :kop: orhan gencebay dan yazıklar olsun :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen . Bu son kazıktan sonra hırs yaptım . İos veya android alıcam .

Üst Alt