26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
galiba :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bencede N8 için bir cfw .

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yani n8 için yazıyordu.işime yaramaz:ağlarım:

SilentOne

SilentOne

Üye
yaramıyor az kaldı ya şubata

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hadi ya sabır...

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
allah allah sabır edemiyorum anna geldi dediğini yaptı sorunlar ortadan kalktı annada verdiği umutları yerine getirebilecekmi

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Bence Anna gibi olur hataların düzeltilmesi falan derken Stabil bir Belle'nin gelmesi Mart-Nisan'ı bulur :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bosuna canınızı sıkmayın belle gelene kadar alien dalvik çoktan gelmiş olur belleye gerek kalmaz zaten

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Belle güncellemesinde de inş türkçe dilinde uygulama yüklerken hata vermez symbian anna da bu sorun var. inş belle de düzeltirler artık. :hmmm

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
birde o sorunlarla uğraşacaksak tekrardan vay halimize

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
cıkmadı diye biliyorum ben su anda sadecw ios için var symbian yükledigine eminmisin

uruno

uruno

Üye
20 gün kaldı...

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Belle beklediğinize deymeyecek bence .

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Nokia bu belle güncellemesini baya testten geçirmesi gerekecek artık nokia belle olarak geçiyor ilk versiyoda hata çıkarsa nokia müşterilerini kaybeder. bu yüzden adam akıllı bir güncelleme yapmaya çalışacaklar. Bus efer hatası fazla olmaz umarım. :hmmm

newank_1910

Üye
belle geldimi yavf

SilentOne

SilentOne

Üye
nokia güncelleme çıkartacak ve hatasız olucak ne zamn sabri reizz ortaları gol olursa ozmn anca

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hahahha silent beni güldürdün allah seni güldürsün :ehe:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia güncelleme çıkartacak ve hatasız olucak ne zamn sabri reizz ortaları gol olursa ozmn anca
:kop::kop::kop: orası öylede noianın işi belli olmaz belki adamlar hırs yapmıştır hatasız çıkarırlar artık :P :yuru

Üst Alt