26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye

Bende Galaxy S almaya karar verdim,Bu arada allah için biri şu başlığı değiştirsin üzerinden kaç ay geçti :D

slm,yerinde olsam galaxy s almam cünkü yeni cikan güncelleme android 4.0 gelmiyecekmis,samsung yerine htc, lg veya sonyericsson al.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
slm,yerinde olsam galaxy s almam cünkü yeni cikan güncelleme android 4.0 gelmiyecekmis,samsung yerine htc, lg veya sonyericsson al.

samsung onu yeniden gözden geçirme kararı almış...

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Gelecek,samsung yeniden duyuru yaptı Galaxy S ve Tab için hem Orjinal olmasa bile Custom mui romlar birebir aynı sadece orjinal değil ve stabil çalışıyor....

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

Gelecek,samsung yeniden duyuru yaptı Galaxy S ve Tab için hem Orjinal olmasa bile Custom mui romlar birebir aynı sadece orjinal değil ve stabil çalışıyor....

yani galaxy s de iyidir...sadece malzeme kalitesi ve kamera olarak ölse nokiaya yanaşamaz o kadar;)

SilentOne

SilentOne

Üye
kötü

mesut1979

Üye
gelmeyecek arkadaslar daha carsamba günü acikladi ki cikartmayacaklarini, evet ilk basta gözden gecireceklerdi ama sonucu belli oldu gelmiyecek.

----------Eklendi @ 20:49:12 ---------- Yazıldı @ 20:45:20 ----------

Kamerası kötümü diyorsun,tekrar düşün.

tamam belki telefon görünüsü güzel olabilir ama malzemede olsun elinde cok oyuncak gibi duruyor eger maddi durumun iyise git htc sensationlara bak tas gibi telefon elinde telefon oldugunun farkina variyorsun,bende cok düsündüm galaxy almayi ama sonunda vazgectim birkac ay daha nokiayi kullanip baska bir androidli telefona bakacam niyetimde htc sensation.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
yeni konu açmadım nokia suite haritalar da sesli yönlendirme dosyalarına güncelleme çıktı.siz de bakın

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
git 4s al, ne htc ne lg ne samsung salla..... yada nokia da kal n9 al

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
nokia n8 symbian belle ile iphone4 ten daha iyi görünüyor :D :D tabi bnm görüşüm kişidn kişiye değişir .d

matchlessss

matchlessss

Üye
elalem belleyı eskıttı nokıa hala neyi beklıyo merak edıorm yoksa bızımkıler cakma bellemı :D

SilentOne

SilentOne

Üye
belle ios 4 e gore muhteşem orası doğru ama ios 5 başka bir alem ya onu yazın arkın teline kurmustuk fena :D

matchlessss

matchlessss

Üye
yani suanki belle cakmami :)

byorby

byorby

Üye

[/URL]

Üst Alt