26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​neyse şubata birşey kalmadı zaten şunun şurasında :)

SilentOne

SilentOne

Üye
okadr ay bekledik accık daha bekleriz

risqkrt

risqkrt

Üye
flash atmayi bilsem direk aticam c7e

DxTR90

DxTR90

Üye
bosver flashi bekle 1 ay sonra orijinalini yükle :)

SilentOne

SilentOne

Üye
gelicek ya az kaldı tarihi biliyoz en azından forumda biri vardı ocakta gelicek diodu adam kayıplara karıştı

Febris

Febris

Üye
:) subat kesin mi ki

aşikar53

aşikar53

Üye
:bilmm şu tarih bilmecesi olmasaydı bu kadar etkilemezdi bizi kafayı yedik resmen taş çatladı yani

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
daha da deliriyoz

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
flash atmayi bilsem direk aticam c7e
bence durman hata deneyerek öğrenirsin iyi takip et nasıl flash atılır konusunu video da seyret çok basit bir şey olduğunu anlarsın yanarsın flash sız geçirdiğin günlere :aha::d:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bence durman hata deneyerek öğrenirsin iyi takip et nasıl flash atılır konusunu video da seyret çok basit bir şey olduğunu anlarsın yanarsın flash sız geçirdiğin günlere :aha::d:

bence de ben çoktan geçerdim ama beklesen de olur.ne kaldı şubata...

SilentOne

SilentOne

Üye
bizede az kaldı :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bakalım şubat...:aha:

emre1658

Üye
Belle Şubatta kesin kesin geliyor symbian ın facebook sayfasında açıklama yapmış e7, n8 ve c6-01 için Şubatta gelecek diye.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Belle Şubatta kesin kesin geliyor symbian ın facebook sayfasında açıklama yapmış e7, n8 ve c6-01 için Şubatta gelecek diye.

hıhı..inşallah bekliyoz bakalım...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
tmm ozaman nokia şubatta gelir dediyse artık haziranda güncelleme bizdedir ;) :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
tmm ozaman nokia şubatta gelir dediyse artık haziranda güncelleme bizdedir ;) :D

yo okadar da olmaz.hele bi haziranda gelsin.ben arkadaşlara okul açıldığından beri belle gelecek diyom rezil olurum...

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

bir forumda çıkış tarihi açıklandı diyor..kolpamıdır nedir ama paylaşayım istedim buyrun :)

Üst Alt