26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

emr353

emr353

Üye
Beyler tartışmayı yatıştırmak adına bi sorum olucaktı. Geçende tele flash attım ve tüm güncellemeleri hatasız bi şekilde tele yükledim. Gözlemlemelerime göre telefon çok güzel oldu kasma diye bişe kalmadı tek sorun web tarayıcısı eskisine göre çok yavaşlamış. Şimdi opera 11.50 yükledim. Acayip hızlı bi tarayıcı fakat flash desteği yok video açamıyorum. C7 olanlar sizlerdede bu tarayıcı sorunu var mı ????

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben şahsen c7 nin kendi tarayıcısını kullanıyorum evet yavaş aslında opera kullanıyordumda kendi kendine bağlanıyordu bazen ondan kendi tarayıcısına geçtim ve video sorunu vardı bendede youtubedan izleyemiyordum

emr353

emr353

Üye
Bende telefonun tarayıcısını kullanma taraftarıyım. Kendi tarayıcısında video sorunu yok kullanmaya çalışıyorum ama kullanılacak gibi değil :D
bakalım belledeki tarayıcı nasıl olcak gelsede görsek artıkkkk :) :)

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gelir bu hafta artık voltranı oluşturduk mecbur gelecek :)

qsaw

qsaw

Üye
evet kendi tarayıcısı yavaş ama video izlene biliyor operada ise tam tarsibirde bende opra ile açdığımda bilg. deki gibi çıkıyor ve mesaj yazamıyorum :(

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
onun ayarı var ayarlara gir web sayfası görünümü falan olması lazım mobil yap onu orda yoksa gelişmişte vardı

emr353

emr353

Üye
evet operada bilgisayardaki gibi açılabiliyor benim çok hoşuma gidiyor bu özelliği. Telefonun kendi tarayıcısında her girdiğim siteye mobil olarak bağlanıyor. Kendim düzeltip normaline yönlendirdiğimde ise sitede olan videoları açmıyor. Bilmem sizde denedinizmi bu benim gözlemim...
Belle bu hafta gelir inş. Önümüzdeki Cumayı iple çekecem :D

qsaw

qsaw

Üye
tamam bakıyorum

ucantcme

ucantcme

Üye
nokia çalışanları bunları okuyorsa elleri ayakları dolanıyodur acele etmekten.
Not:cidden göruyorlarsa hilmi abiye selamlar

• Beğen
Tepkiler: S.E.C.R.E.T
SilentOne

SilentOne

Üye
olmadı sil gitsin

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bencede sil gitsin para etmez beleşe indiriyoz zaten :zuhaha:

emr353

emr353

Üye
Opera veli nimet ya silinir mi :D:aha: sakın :nono:

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

mesut1979

Üye
slm,operanin yerini hicbir tarayici tutmaz heleiyor hele kendi tarayicisi asla ,tamam belki videolara bakamiyorsun ama sayfalari baya hizli aciyor.

• Beğen
Tepkiler: emr353
emr353

emr353

Üye
Aynen :oke: birde flash desteği olsa süper olurdu.
Bellenin tarayıcısı iyi diyolar bakalım opera kadar iyi olacak mı
Gelince görücez artık belleyii. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
daha hızlı açması iyi ama flash olmaması kötü :(

emr353

emr353

Üye
Video için tel tarayıcısı, netteki hız ve kolay kullanım için operayı kullan en iyisi...

mesut1979

Üye
slm,internete gezmek ve bakmak icin opera miniyi hibirseye degismem felaket hizli ornek olarak söylüyorum hürriyet gazetesini birkac saniyeye kalmiyor aciyor ,kendi tarayicisinda beklede bekle.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Aynen

Üst Alt