26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

^BaRoN^

Üye
Emre bugün hepsiburadaya yeni gelmiş motorola atrix 4g 950 tl.1 ghz çift çekirdek işlemcisi 1gb rami 5 mp hd kamerası var bence bir bakın.

----------Eklendi @ 18:14:34 ---------- Yazıldı @ 18:12:31 ----------

Forever alone şu resmi üretim durdu dedim.O sıfır kasma dediğin gta textureler ve görüş açıı düşürülmüş gta 3.Dur bakalım 3gs'e yeni ios güncellemeleri gelecekmi?

iOS 5'ten sonra güncelleme gelmez zaten ama şuan çalıştırdığı oyunlar zaten son sürüm Symbian cihazlarında bile olmayan oyunlar.Zaten İnfinity Blade 2 Modern Combat 3 son sınıf oyunlar.Yenileri çıkınca AppStorede yerini alacaktır çünkü 4'teki AppStorede aynı.Bu arada benim oynadığım GTA 3 de bunun aynısı:

[video=youtube;iYyObP19DjY]http://www.youtube.com/watch?v=iYyObP19DjY[/video]

----------Eklendi @ 18:18:12 ---------- Yazıldı @ 18:17:15 ----------

Tartışma çıkmasın lütfen tartışma çıkmasın

^BaRoN^

Üye
Tamam o zamann 3gs alsın hemen.

valent

Üye
[QUOTE="ForeverAlone";4261624]

iOS 5'ten sonra güncelleme gelmez zaten ama şuan çalıştırdığı oyunlar zaten son sürüm Symbian cihazlarında bile olmayan oyunlar.Zaten İnfinity Blade 2 Modern Combat 3 son sınıf oyunlar.Yenileri çıkınca AppStorede yerini alacaktır çünkü 4'teki AppStorede aynı.Bu arada benim oynadığım GTA 3 de bunun aynısı:

[video=youtube;iYyObP19DjY]http://www.youtube.com/watch?v=iYyObP19DjY[/video]

----------Eklendi @ 18:18:12 ---------- Yazıldı @ 18:17:15 ----------

Tartışma çıkmasın lütfen tartışma çıkmasın [/QUOTE]Bende sana çektiğim makro çekim 720p videoyu koyayım bari sende onu izle

^BaRoN^

Üye
Forever ne tartışması?Şurda insan gibi konuşuyoruz.Ama şunu söyleyim 3 ay sonra görürüz

^BaRoN^

Üye
3gs alırsan sadece oyundan keyif alacaksın.başka keyif alınacak bir tarafı yok.Nokiadan bombalar gelecek zaten ben her türlü n8 derim ama atrix 4gye bak bi.

Bende yarın kirsehir'e gidecektim bu yüzden vazgeçtim. Ne olur ne olmaz sakata gelmeyelim yinede.

^BaRoN^

Üye
VAy hemşeriyiz kardeş!Neresinden?Ben kaman