ultraslan_66
Üye
youtube da izlemediğim belle güncellemesi videosu kalmadı ya bari güncelleme gelene kadar yeni videolar da eklenseBaşka türlü mümkün değil.Neyse gıybet yapmayalım.Eeee Belle'yi beklemek daha daha nasıl?
----------Eklendi @ 21:37:05 ---------- Yazıldı @ 21:35:55 ----------
Konunun mesaj sayısı 1520 oldu yaaa.1520'nin acı dolu anısı vardır bende.
youtube da izlemediğim belle güncellemesi videosu kalmadı ya bari güncelleme gelene kadar yeni videolar da eklense
Bizim forumdakilerden rica ediyorum,özellikle Pargalı Emre-07güzel bir belle videosu çek de buraya koy yaa...Lütfen.
Where is the Fandroid ?
Çirkin Belle videosu çeksem ? Önemli olan iç güzelliği .
Çirkin Belle videosu çeksem ? Önemli olan iç güzelliği .
Bu arkadaş beni çok aşağıladı beyler bir daha kötü espri yok .
"önemli olan ruh güzelliği ama gel gelelim ruhlar dünyasında da yaşamıyoruz"(Recep İvedik) iç güzellik diyince aklıma geldi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, sadece mevcut cihazları Nokia N8, E7, C7, C6-01, Oro ve 500′e gelecek yılla birlikte gelecek olan yazılım güncellemesinin haberini verirken değinen Nokia daha kapsamlı bir açıklama yapması gerektiğinin farkına varmış. Şirket, Symbian Ürün Pazarlama Şefi Vesa Jutilanın ağzından resmi blogu Nokia Conversations üzerinden isim değişikliği ve Nokia Belle ile ilgili kafalara takılan soruların cevabını veriyor.Nokiaya gelen çoğu soru neden Symbian Belleden Nokia Belle ismine geçildiği yönündeymiş. Jutila verdiği cevapta Symbian Belle tanımlamasını hâla, yazılımcılar gibi çeşitli kitlelerin arasında kullandıklarını, ancak şimdiye kadarki en yeni ve en mükemmel Symbian yazılım güncellemesini tanımlamak için Nokia Belle adını kullanmanın esnekliğine sahip olduklarını belirtiyor. Görünüşe göre, Nokia Symbianın en son sürümü olan Belle eski Symbian sürümlerinden bir hayli farklı görüyor, ki bu noktada biraz haklılık payı var. Herhalde hazır Symbian varken farklı bir isim daha ortaya çıkarmamak adına bu yazılıma Belle denmesi uygun görülmüş.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Nokia Conversations
alıntıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Birileri c6-o1 de belle kullanıyor burda tartışmışlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu okuyalı çok oldu
----------Eklendi @ 13:50:34 ---------- Yazıldı @ 13:48:40 ----------
Kusura bakma ama bu resmi göreli de çok oldu.Bu da başka bir belle C6-01 resmi:
tlefonum internete girmesi sorunu ile destek hattını aradım belleyi sordumm belle bazı cihazlar için çıktı dedi peki c6.01 için çıkacak mı dedim bilemiyorum dedi bize herhangi bir bilgi vermiyorlar dedi hatta konuşmamız esnasında çıkmış bile olabilir dedi. belle yakındır arkadaşlar ama bahsi geçen telefonlar için kesin olarak çıkacağı söz konusu değilmiş.
Sen ona ne bakıyorsun ki ? Bizim Türk temsilcilerin Anna ' dan haberi yoktur telefonunda Pr1.2 yüklüdür .tlefonum internete girmesi sorunu ile destek hattını aradım belleyi sordumm belle bazı cihazlar için çıktı dedi peki c6.01 için çıkacak mı dedim bilemiyorum dedi bize herhangi bir bilgi vermiyorlar dedi hatta konuşmamız esnasında çıkmış bile olabilir dedi. belle yakındır arkadaşlar ama bahsi geçen telefonlar için kesin olarak çıkacağı söz konusu değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?