^BaRoN^
Üye
ARM'nin kendi sitesinde 1 ghz'e bile çıkartılabileceği yazıyor.Süper LAN
Link yok ama heryerde 800 tabanlı yazıyor şarj tasarrufu için 680 ' e çekildi .
Yahu link atın sevindim aslında ama inanasım gelmiyor bir link at hacı.
----------Eklendi @ 19:03:03 ---------- Yazıldı @ 19:01:06 ----------
Oha 1 Ghz'e kadar destekliyormuş
High performance in low-cost designs
- 800MHz to 1 GHz+ in 65G at under 2 mm[SUP]2[/SUP]
- 1 to 4 cores in an SMP cluster with
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız™ Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, and available third party design support- ARM926/
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızto ARM11/Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmigration simplified through AMBA[SUP]®[/SUP] AHB-AXI bridge fabric
Yaparlar inş1 Ghz yapsalar süper olur valla
Yaparlar inş
Şaka yapıyorum zaten 800 yapmasalar bile yetiyor bana .Zor....1 GHz'li telefonları varken eski bir modelini 1 ghz yapacağını sanmam....
ARM'nin kendi sitesinde yazıyor.1 Ghz destekliyormuş.800 Yapacaklar galiba1GHz biraz abartı ama 800MHz gerçek. teller süper olcaknokia işini iyi biliyor.
ooooo ozaman süper oluyor ya mükemmel
ARM'nin kendi sitesinde yazıyor.1 Ghz destekliyormuş.800 Yapacaklar galiba
inş öyle olur ya eğer öyle olursa telimi iphone 4s e değiştirmeminş bellede 800 carlada 1 olur heyecanlanmaya başladım artık
inş öyle olur ya eğer öyle olursa telimi iphone 4s e değiştirmem
Ben de...Zaten hiç değişmedim de....
daha önce yüzlercekez verildi bu link hep tartışma çıktı android kullanan arkadaşlarla
tartışma çıkarmak içim linki vermedim yanlış anlamayın lütfen bilgilendirme amaççlı sadece dikkatimi çekti. bende paylaştım.daha önce yüzlercekez verildi bu link hep tartışma çıktı android kullanan arkadaşlarla
tartışma çıkarmak içim linki vermedim yanlış anlamayın lütfen bilgilendirme amaççlı sadece dikkatimi çekti. bende paylaştım.
Zaten anlamıyoruz da bir fandroid damlarsa düşünemiyorum
tartışma ancak ve ancak ortada bir fandroid varsa çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?