26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Yaparlarsa iyi olur aslında.Ben bu yaptığım ocden bir şey anlamadım...Sadece telefoncağız birazcık atikleşti...

^BaRoN^

Üye
1 Ghz yapsalar süper olur valla

1GHz biraz abartı ama 800MHz gerçek. teller süper olcak nokia işini iyi biliyor.

ARM'nin kendi sitesinde yazıyor.1 Ghz destekliyormuş.800 Yapacaklar galiba
ooooo ozaman süper oluyor ya mükemmel ozman carla güncellemesini bizim tellere de atarlar artık. belle güncellemesinde hızz 800 e yüklseltirler carla da ise 1ghz ye yükseltirler inş link atarsanız iyi olur bende merak ettim bi baıkm şu arm nin sitesine .d

relling

Üye
inş bellede 800 carlada 1 olur heyecanlanmaya başladım artık

Ben de...Zaten hiç değişmedim de....

arm sitesindeki yazının linkini paylaşsalar keşke ozaman daha da çok güvenicem nokia ya

----------Eklendi @ 20:08:51 ---------- Yazıldı @ 19:47:13 ----------

- Nokia N8, Symbian^3 işletim sistemi kullandığı için (orjinalinde 800 MHz olduğu halde pil ömründen tasarruf edebilmek için saat hızı düşürülmüş) 680 MHz'lik ARMv6 komut setli CPU'sunun yanı sıra 300 MHz'lik GPU'sunu (Broadcom BCM2727) de kullanır, böylece toplam işlemci saat hızı 980 MHz'e çıkar, uygulamalara doğrudan ayrılabilen CPU saat hızı ise 612 ~ 646 MHz arasındadır. bu sitede n8 in işlemcisini açıklıyor.

daha önce yüzlercekez verildi bu link hep tartışma çıktı android kullanan arkadaşlarla

relling

Üye
tartışma ancak ve ancak ortada bir fandroid varsa çıkar

tartışma ancak ve ancak ortada bir fandroid varsa çıkar

Başka türlü mümkün değil.Neyse gıybet yapmayalım.Eeee Belle'yi beklemek daha daha nasıl?

----------Eklendi @ 21:37:05 ---------- Yazıldı @ 21:35:55 ----------

Konunun mesaj sayısı 1520 oldu yaaa.1520'nin acı dolu anısı vardır bende.