Cihanî Sultan
Üye
Bakın onu bilmiyordum.Zaten Hızır Reis'in idamı çok saçma birşeydi.Şu Kanuni Sultan Süleyman dönemi çok karışık yaa.Hint seferinde başarısız oldu diye sadece?Hünkarım siz biliyormusunuz başka nedeni var mı Barbaros'un idamının?hürremden çok kendi sonunu kendi getirdi ama hırsları olmasa o hırsları. hatta rivayete göre padişah dan daha büyük haremi ve de daha ihtişamlı bir sarayı varmış görenler padişah bu sarayda oturuyor sanarmış. öyle hırslı bir paşaydı makbul ibrahim paşa
----------Eklendi @ 15:27:26 ---------- Yazıldı @ 15:25:43 ----------
fazlasıyla gördük aslında savaş alanında ki faydalarını dediğim gibi hırsları içinde boğulmasaydı daha çok görürdük faydasını.. çünkü çok zeki bir devşirmeydi ibrahim ve de padişahı en iyi o tanırdı. aslında bir detay pargalının sonunu getiren bir ayrıntı ise hızır reise olan saygısızlığı ve osmanlının okyanusa açılma isteğine karşı gelişiydi.
Bakın onu bilmiyordum.Zaten Hızır Reis'in idamı çok saçma birşeydi.Şu Kanuni Sultan Süleyman dönemi çok karışık yaa.Hint seferinde başarısız oldu diye sadece?Hünkarım siz biliyormusunuz başka nedeni var mı Barbaros'un idamının?
Konu Muhteşem Yüzyıl'a döndü
entrikaları ile diyelim. bir diğer husus da elbette iskender çelebiyi idam ettirmesi ki bu onun sonunu getiren sebep di
Tamam,hemen kapatıyoruz hünkarım.Kusura kalmayın kaptırdık kendimizi...
Belle diyorum,bir iki video paylaşalım:
[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg[/video]
Şehzade mustafayı desteklemesi nedeniylen en büyük düşmanı Hürrem Sultan oldu . Oda Süleyman ' ı doldurdu ve ayrılma vakti geldi 2 arkadaşın . (Bu sadece nedenlerden biri )
Hünkarım 750 ' ye O.c mi ettiniz telefonu zaten belle gelince direk 800 olacak .Neyse ilerletmeyelim kızacaklar yaa...Ters olmak istemiyorum
Hünkarım 750 ' ye O.c mi ettiniz telefonu zaten belle gelince direk 800 olacak .
Öyle birşey yok.
Hünkarım 750 ' ye O.c mi ettiniz telefonu zaten belle gelince direk 800 olacak .
N8 ' e öyle olucakmış neden bize olmasın ?
Öyle birşey yok.
Kim uydurdu bu saçmalığı?
N8 ' e öyle olucakmış neden bize olmasın ?
Bizim işlemciler zaten 800 . Nokia sırf tasarruf için 680 yaptı . Neden geri 800 ' e çıkarmasınlar ki ?
Kim uydurdu bu saçmalığı?
Nerde 800 yazıyor?Arm11'ler 680 mhz tabanlıdır.
Bizim işlemciler zaten 800 . Nokia sırf tasarruf için 680 yaptı . Neden geri 800 ' e çıkarmasınlar ki ?
Yahu link atın sevindim aslında ama inanasım gelmiyor bir link at hacı.800 tabanlı naptın hacı sen
Link yok ama heryerde 800 tabanlı yazıyor %14 şarj tasarrufu için 680 ' e çekildi .
Yahu link atın sevindim aslında ama inanasım gelmiyor bir link at hacı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?