26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Bakın onu bilmiyordum.Zaten Hızır Reis'in idamı çok saçma birşeydi.Şu Kanuni Sultan Süleyman dönemi çok karışık yaa.Hint seferinde başarısız oldu diye sadece?Hünkarım siz biliyormusunuz başka nedeni var mı Barbaros'un idamının?

^BaRoN^

Üye
Konu Muhteşem Yüzyıl'a döndü

MertcaN9

Üye

aslında bir husu daha var şöyle söyleyim kanuni hızır reise son derece saygı duyuyor ve de değer veriyordu ve de kanuni herkesten sakladığı bir hayali bir hedefi vardı o da osmanlı bayrağını sancağını okyanuslarda dalgalandırmak ve yeni kıtalarda hakimiyet kurmak ve bunu pargalıya söyledi sadece. ibrahim paşa ise en başından beri bu fikre karşıydı çünkü o osmanlının avrupayı ve mevcut tehdit oluşturan toprakarlı titretmesini istiyordu. bu yüzden hızır reisin ortadan kalkması gerekiyordu çünkü padişaha en çok ilham veren oydu.

Konu Muhteşem Yüzyıl'a döndü

Tamam,hemen kapatıyoruz hünkarım.Kusura kalmayın kaptırdık kendimizi...

----------Eklendi @ 15:39:14 ---------- Yazıldı @ 15:38:10 ----------

entrikaları ile diyelim. bir diğer husus da elbette iskender çelebiyi idam ettirmesi ki bu onun sonunu getiren sebep di

Sağolasınız,konu kilit olmadan konuyu değiştirelim..E Belle'nin arayüzden ne haber kasılma var mı hiç?

Belle diyorum,bir iki video paylaşalım:
[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg[/video]

Şehzade mustafayı desteklemesi nedeniylen en büyük düşmanı Hürrem Sultan oldu . Oda Süleyman ' ı doldurdu ve ayrılma vakti geldi 2 arkadaşın . (Bu sadece nedenlerden biri )

----------Eklendi @ 16:09:01 ---------- Yazıldı @ 16:07:57 ----------

Belle diyorum,bir iki video paylaşalım:
[video=youtube;UWP2A7bEiFg]http://www.youtube.com/watch?v=UWP2A7bEiFg[/video]

Şehzade mustafayı desteklemesi nedeniylen en büyük düşmanı Hürrem Sultan oldu . Oda Süleyman ' ı doldurdu ve ayrılma vakti geldi 2 arkadaşın . (Bu sadece nedenlerden biri )

Neyse ilerletmeyelim kızacaklar yaa...Ters olmak istemiyorum

​konumuza dönelim beyler..eleman hollandalı ama ne iğrenç ingilizcesi var..

800 tabanlı naptın hacı sen

^BaRoN^

Üye
800 tabanlı naptın hacı sen
Yahu link atın sevindim aslında ama inanasım gelmiyor bir link at hacı.

----------Eklendi @ 19:03:03 ---------- Yazıldı @ 19:01:06 ----------

Oha 1 Ghz'e kadar destekliyormuş

[h=2]High performance in low-cost designs[/h]
  • 800MHz to 1 GHz+ in 65G at under 2 mm[SUP]2[/SUP]
  • 1 to 4 cores in an SMP cluster with ™
  • , , and available third party design support
  • ARM926/ to ARM11/ migration simplified through AMBA[SUP]®[/SUP] AHB-AXI bridge fabric