Cihanî Sultan
Üye
Niye sıkayım canım belle kadar sıkmam canımı hiçbir şeye
Tamam birader
ona da sıkma...ben de c6-01 kullanıcısıyım.hiç dokunmuyor-ara sıra nokia'ya sövmem dışında..
[sıze=1]----------eklendi @ 14:30:44 ---------- yazıldı @ 14:30:11 ----------[/sıze]
iyice pekiştir ha çıkarken zorlansın:d
İşin esprisi bu tabiki alınmıyorsunuz değil mi?
Çocuk muyuz alınalım kardeş
İşin esprisi bu tabiki alınmıyorsunuz değil mi?
Çocuk muyuz alınalım kardeş
Estağfirullah onu kastetmedim tabiki, bazı arkadaşlar bazen yanlış yorumlayabiliyorlar.
Yapmazlar merak etme.Blackhawk1111 ustanın da dediği gibi "Üç kuruşluk mesaj için alınan basit insanlardan biri değilim..."
Yapmazlar merak etme.Blackhawk1111 ustanın da dediği gibi "Üç kuruşluk mesaj için alınan basit insanlardan biri değilim..."
Duyduğuma göre Belle Mart'ta gelicekmiş . Hadi sövelim Elop'a .
c6 ya baya alışmışsın herhaldebu akşam 150 tl farkla c601 den n8 geçebilirdim yapmadım yapamadım.
Niye kaçırdın fırsatı?bu akşam 150 tl farkla c601 den n8 geçebilirdim yapmadım yapamadım.
ben olsam hemen geçerdim çok uygunmuş tabi cihazıda görmem gerekirdi..bu akşam 150 tl farkla c601 den n8 geçebilirdim yapmadım yapamadım.
ben olsam hemen geçerdim çok uygunmuş tabi cihazıda görmem gerekirdi..
----------Eklendi @ 21:01:06 ---------- Yazıldı @ 20:57:28 ----------
+Beyler az önce Adamın biri C6-01'in üstüne 100 TL verirsem iphone 3gs 16 Gb ile takas edebileceğini söyledi
Yok yahu dur link atayım bakın cihaza BU iphone 3gs 16 Gb
Et panpa
Etme bence c6-01 çok güzel bir cihaz 3 5 gün sonra sıkılırsın ıphone dan
Yok yahu dur link atayım bakın cihaza BU iphone 3gs 16 GbLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda benim c6-01Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
----------Eklendi @ 21:07:47 ---------- Yazıldı @ 21:07:22 ----------
Edesim gelmiyor içimden N8 forever
İphone'dan sıkılmam ama N8 alırım aynı fiyata daha iyi.Avatarına ölemEtme bence c6-01 çok güzel bir cihaz 3 5 gün sonra sıkılırsın ıphone dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?