uruno
Üye
Root yapmaktan kafaları bulanmış bu kardeşlerimizin .hoş görülü olun çocuklar symbian 3 'ün kapıları herkeze açık gel ne olursan yine gel önemli olan bu arkadaşları topluma kazandırmak
Root yapmaktan kafaları bulanmış bu kardeşlerimizin .hoş görülü olun çocuklar symbian 3 'ün kapıları herkeze açık gel ne olursan yine gel önemli olan bu arkadaşları topluma kazandırmak
Hard format candır.elini ürkek alıştırmaarkadaşlar n8ime hard format atıcam. telefon için zararlımıdır acaba ?
arkadaşlar n8ime hard format atıcam. telefon için zararlımıdır acaba ?
durduk yere değil de uygulamalar yüzüden bazıları yüklenmior. ozaman belle geldiğinde hard format atmak daha mantıklı bütün sorunlar çözülmüştür güncellemeyle..Bir şey olmaz bence de yazık telefona durduk yere atıyorsan..
durduk yere değil de uygulamalar yüzüden bazıları yüklenmior. ozaman belle geldiğinde hard format atmak daha mantıklı bütün sorunlar çözülmüştür güncellemeyle..
Öyle yapacağız ancak Lisedeyiz hala ve karnede 4 zayıf varAl N8 ' i kurtul .
yinede az boşver takma kafana
Öyle yapacağız ancak Lisedeyiz hala ve karnede 4 zayıf var
İkinci dönem düzeltirim N8 cepteyinede az boşver takma kafana
inş düzeltirsin. benm 9.sınıfta 5 tane 1, 2 tane 0 vardı 2. dönem düzeltmiştim hala şaşırıyorum
İkinci dönem düzeltirim N8 cepte
inş düzeltirsin. benm 9.sınıfta 5 tane 1, 2 tane 0 vardı 2. dönem düzeltmiştim hala şaşırıyorum
Niye sıkayım canım belle kadar sıkmam canımı hiçbir şeyeİnşallah düzelir sıkmayın canınızı..
Sıkı can iyi olur kolay kolay çıkmaz der atalar. Arada sıkın canınızı...
Niye sıkayım canım belle kadar sıkmam canımı hiçbir şeye
Tamam birader
Sıkı can iyi olur kolay kolay çıkmaz der atalar. Arada sıkın canınızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?