papakudioflu
Emekli Yönetici
evet arkadasım n8 su anda yanımdaki arkadsımda htc evo var yanyana koyunca bagırıyo ben kaliteyim diye hele galaxy s2 yi kale bile almam telefon diye
Lütfen tartışmayın.Arkadaşın üstüne gitmeyin.O da eski bir symbiancıydı.Galiba anılarını canlandırıyor.Rahmetli Undertaker'le az mı atıştık?Ama n'oldu,ne biz Nokia'yı savunup para kazandık,ne de o Android'i savunup...Yapmayın bunu,hepimiz bu vatanın çocuklarıyız..Bi' android bi' symbian için birbirimizi mi yiyeceğiz?Arkadaşın tek hatası ümitsizliğe düşüp vazgeçmesi olmuş.Ancak vermiş parayı almış telefonu..Biz de aynısını yaptık.Verdik parayı Nokia'ya aldık cihazları..Sanki bunları kardeşimiz ya da biz mi üretiyoruz.Yahut kingmor için de geçerli bu?Kendin mi üretiyorsun.Başkasının ürettiği bir cep telefonu için bizimle neden dalga geçiyorsun?İslamiyet aleyhine o kadar oyun dönüyorken birleşmek yerine neden birbirimizi yer dururuz?
tiz vurmak gerek bunlar kellesini hünkarım
Adama bak ya pişkin pişkin gitmiyorum diyor o zaman haddini bil symbiana laf atma yoksa kötü olur .
Cürümlülerin idamına karar verildi
İos geçmem geçersem android ama bir oyun için C7 yi bırakcak halim yok gören hayran kalıyo .
İos geçmem geçersem android ama bir oyun için C7 yi bırakcak halim yok gören hayran kalıyo .
Yani kalite gani gani.Bir kaç oyun için -azımsanmayacak sayıda ama olsun- telefonumu bırakamam.Kalite bu kadar ucuz değil.
çok doğru bir söz artı sanki bizde oyun yok ya ben angry birds ilk iki sezonu bitirdim daha diğer sezonlar var hazırda oynamaya doyamıyorum
Kuş kuş,psikolojimiz bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?