26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadasım n8 su anda yanımdaki arkadsımda htc evo var yanyana koyunca bagırıyo ben kaliteyim diye hele galaxy s2 yi kale bile almam telefon diye

Tepkiler: Cihanî Sultan
evet arkadasım n8 su anda yanımdaki arkadsımda htc evo var yanyana koyunca bagırıyo ben kaliteyim diye hele galaxy s2 yi kale bile almam telefon diye

yaşın 34 müş abi sana gülüyorum sana n8 le iyi eğlenceler

Tepkiler: MertcaN9 ve Cihanî Sultan
Lütfen tartışmayın.Arkadaşın üstüne gitmeyin.O da eski bir symbiancıydı.Galiba anılarını canlandırıyor.Rahmetli Undertaker'le az mı atıştık?Ama n'oldu,ne biz Nokia'yı savunup para kazandık,ne de o Android'i savunup...Yapmayın bunu,hepimiz bu vatanın çocuklarıyız..Bi' android bi' symbian için birbirimizi mi yiyeceğiz?Arkadaşın tek hatası ümitsizliğe düşüp vazgeçmesi olmuş.Ancak vermiş parayı almış telefonu..Biz de aynısını yaptık.Verdik parayı Nokia'ya aldık cihazları..Sanki bunları kardeşimiz ya da biz mi üretiyoruz.Yahut kingmor için de geçerli bu?Kendin mi üretiyorsun.Başkasının ürettiği bir cep telefonu için bizimle neden dalga geçiyorsun?İslamiyet aleyhine o kadar oyun dönüyorken birleşmek yerine neden birbirimizi yer dururuz?

Tepkiler: MertcaN9

papakudioflu

Emekli Yönetici
daha iyisi cıkmadı bana göre cıkıncada tereddüt etmem kardesim arıyorum ama yok sanada iyi eglenceler insallah memnun kalırsın telinden

MertcaN9

Üye

tiz vurmak gerek bunlar kellesini hünkarım

Tepkiler: iatis ve Cihanî Sultan
Adama bak ya pişkin pişkin gitmiyorum diyor o zaman haddini bil symbiana laf atma yoksa kötü olur .

İos geçmem geçersem android ama bir oyun için C7 yi bırakcak halim yok gören hayran kalıyo .

MertcaN9

Üye
İos geçmem geçersem android ama bir oyun için C7 yi bırakcak halim yok gören hayran kalıyo .

hele ki o otobüste cebinden çıkardığın ilk anda üzerine yönelen bakışlar yok mu

Yani kalite gani gani.Bir kaç oyun için -azımsanmayacak sayıda ama olsun- telefonumu bırakamam.Kalite bu kadar ucuz değil.

Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

Üye
Yani kalite gani gani.Bir kaç oyun için -azımsanmayacak sayıda ama olsun- telefonumu bırakamam.Kalite bu kadar ucuz değil.

çok doğru bir söz artı sanki bizde oyun yok ya ben angry birds ilk iki sezonu bitirdim daha diğer sezonlar var hazırda oynamaya doyamıyorum

^BaRoN^

Üye
N8 forever tabanca gibi duruyor yan tutunca tasarım harikası bayılıyorum nokialara yaaa.

N8 mi aldın ? Kamera ve tipine bayılıyom bide HDMI . Ama nfc yok .