26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

yok yaşadığı yeri yazıyorsun da ben memleketimi Yazdım benim için daha değerli burası

valla psikolojik olarak düşünürsen her gün mutlu sona biraz daha yaklaşıyorz kaldı 29 gün 1 şubatı çıkış tarihi sayarsak

mümkün değilpsikolojin nasıl oldu düzeldi mi?

hep iyidi zaten psikolojiyi bozmak istesek bin tane neden var..belle anca çevir kazı yanmasını olur

Tepkiler: Cihanî Sultan
nokıa belle din beynimizi ALLAH nasıl biliyorsa öyle yapsın seni

7ile 18 şubat arası çıksa yeter ya

Şunun şurasında şubata ne kaldı İnternetteki bütün belle güncelleme videolarını izledim valla. gelsede yüklesek artık. bu arada güncellemeyi yüklemeden önce hard format atsak daha iyi olurmu. ?

Şunun şurasında şubata ne kaldı İnternetteki bütün belle güncelleme videolarını izledim valla. gelsede yüklesek artık. bu arada güncellemeyi yüklemeden önce hard format atsak daha iyi olurmu. ?

artık ezberledim belleyi.yüklesem sıkılırım o derece yani

Ben sıkıldım bile carla ne zaman gelcek ?

Artık kimse tarih vermiyor.Ne iş; kötü medyumlar gibi geleceğe dönük öngörülerinizi bekliyoruz.Eğlenelim biraz yahu:)

[video=youtube;q50KEAE0xp4]http://www.youtube.com/watch?v=q50KEAE0xp4&feature=player_detailpage[/video]

biraz da nokia 700 belle videosunu izleyelim gelene kadar iştahımız kabarsın azıcık..nokia belçika sitesinden alındı..dil hollandaca