altannemre Üye symbian3 Evet başka bisi demedik sadece düşüncemizi belirttik kilitlenecek olay yok bence kilitlense de sorun olmaz öyle de bekleyeceğiz böylede
symbian3 Evet başka bisi demedik sadece düşüncemizi belirttik kilitlenecek olay yok bence kilitlense de sorun olmaz öyle de bekleyeceğiz böylede
Makale_Helvetia Üye dh de n8 konusunda arkadaşın biri carla için 2012nin 13.haftasında çıkacağını yazmış.linkte eklemiş isteyen baksın mobilim
dh de n8 konusunda arkadaşın biri carla için 2012nin 13.haftasında çıkacağını yazmış.linkte eklemiş isteyen baksın mobilim
Cihanî Sultan Üye SilentOne' Alıntı: blle gelinceye kadar kitlenmememi Genişletmek için tıkla ... Asla!Kilitlenmemeli.Amacından saptıysa bile....Yani forumda bir neşe-sövme arası bi duygu var,konu kilitlenir yahut belle gelirse forum durulur
SilentOne' Alıntı: blle gelinceye kadar kitlenmememi Genişletmek için tıkla ... Asla!Kilitlenmemeli.Amacından saptıysa bile....Yani forumda bir neşe-sövme arası bi duygu var,konu kilitlenir yahut belle gelirse forum durulur
Purgatory- Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu linki incelemenizi tavsiye ederim galiba resmi kaynak bu olabilir şubat 2012 tarihi gösteriliyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şu linki incelemenizi tavsiye ederim galiba resmi kaynak bu olabilir şubat 2012 tarihi gösteriliyo
Cihanî Sultan Üye fullwar' Alıntı: Videosu varsa bir bakayım ya. Merak ettim Belle'yi. Güzelmi? Sarışınmı? (öhm) Genişletmek için tıkla ... çekici
fullwar' Alıntı: Videosu varsa bir bakayım ya. Merak ettim Belle'yi. Güzelmi? Sarışınmı? (öhm) Genişletmek için tıkla ... çekici
Cihanî Sultan Üye Ghett0C0wb0Y' Alıntı: fena kaydırıyor ekran arasında çok hassas Genişletmek için tıkla ... akıcı diyorlar da daha gelmedi bize.lanet nokia...
Ghett0C0wb0Y' Alıntı: fena kaydırıyor ekran arasında çok hassas Genişletmek için tıkla ... akıcı diyorlar da daha gelmedi bize.lanet nokia...
Dostnametr Üye Ya c6-01 li bi video falan çıksa ortaya.Yeni aldım telefonu bu bekleyiş telefondan soğuttu beni ya. Alır almaz daha menüye girmeden direk Anna yükledim keşke yüklemeseydim şimdi yüklerdim değişiklik olur 1 ay avuturdu beni
Ya c6-01 li bi video falan çıksa ortaya.Yeni aldım telefonu bu bekleyiş telefondan soğuttu beni ya. Alır almaz daha menüye girmeden direk Anna yükledim keşke yüklemeseydim şimdi yüklerdim değişiklik olur 1 ay avuturdu beni
fullwar Üye Bu Belle işini Bada 2.0 işine çevirmeseler bari. Bada 2'de neredeyse 1 yıldır çıkacak. Bu seferde 2012 başına kaldı diyorlar.
Bu Belle işini Bada 2.0 işine çevirmeseler bari. Bada 2'de neredeyse 1 yıldır çıkacak. Bu seferde 2012 başına kaldı diyorlar.
Cihanî Sultan Üye fullwar' Alıntı: Bu Belle işini Bada 2.0 işine çevirmeseler bari. Bada 2'de neredeyse 1 yıldır çıkacak. Bu seferde 2012 başına kaldı diyorlar. Genişletmek için tıkla ... merak etme belle de şubata kalmış
fullwar' Alıntı: Bu Belle işini Bada 2.0 işine çevirmeseler bari. Bada 2'de neredeyse 1 yıldır çıkacak. Bu seferde 2012 başına kaldı diyorlar. Genişletmek için tıkla ... merak etme belle de şubata kalmış