26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

Arkadaşlar birde Nokianın sitesinde Belle gelecek telefonlar listesinde c6-01 yok ?

M@cros

Üye
Arkadaşlar birde Nokianın sitesinde Belle gelecek telefonlar listesinde c6-01 yok ?

Nokia tüm Symbian 3 lü cihazlara geleceğiniz söyledi.Yani c6-01 de bunlar içinde var.

arkadaşlar nokıa bizi yerine koyuyor müşteri temsilcisi önce belle güncellemesi kesin yılbaşından önce çıkar dedi ama şimdi belki bilmiyoruz falan ne bu şimdi bizi yerine koyma nokıa

arkadaşlar nokıa bizi yerine koyuyor müşteri temsilcisi önce belle güncellemesi kesin yılbaşından önce çıkar dedi ama şimdi belki bilmiyoruz falan ne bu şimdi bizi yerine koyma nokıa

Kendi kendinimi sansürledin ya.Enayi yerine koyma Nokia bu kadar

nokia support discussions sayfasında bulduğum bir resim..symbian ın gelişimini gösteriyor..ve belle için 2012 ilk çeyrek diyorlar..

çok güzel olsun ne kaldı ilk çeyreğe ya sabır 1AY kaldı

çok fazla bişi değişmiyor 2 güzel görsellik geliyor ondan gelince sıkılırsınız annadaki.gibi gelmemesini takıntı haline getirmeyin...

güncelleme geldikten sonra sorun çıkarmasın da nezman çıkarsa çıksın

rmzn027

Üye
C7 İçin yüklemiştim... baktım heyacan yok... tekrar anna ya döndüm...

Tepkiler: SilentOne

ozgurde

Üye
naviye girilmiyor.
gene başladık giriliyor girilmiyor diye ama insallah yılbaşı hediyesi olur belle bize

evet bende merak ettim C7 olan telefondan belleden tekrar nasıl annaya geçmiş arkadaş