26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

brifing

Üye

burda tartışmışlar fakat son yazan arkdaştan anladğım son noktayı koymuş dediği şu..
anna diğer ülkelere update olmadan belle gelmeyecek..daha bi kaç gün önce amerikaya yeni geldi sırada avusturalya var fln demiş..ayrıca kasım sonuna kadar çıkması zor demiş..26 ekim de sadece nokia world den dolayı bloglarda gezen bi idda olduğunu söylemiş

cabal21

Üye
evet doğru demiş 3 gün olmadı daha amerikada yayınlandığı annanın.

kasım sonu mu o aralık sonunu bulur o zaman anlamadığım konu diğer firmalar güncellemeleri belirttiği tarihte yapıyo,bu güncelleme işini nokia neden bu kadar geciktiriyor onu anlamış değilim

Tepkiler: powerlogy
aslında benim aklımı kurcalayan bir konu belle yazılımını c6-01 c7 n8 serisine verecekler mi yoksa yeni seri çıkartacakları telefona mı verecekler, söz verdiler mi önceki telefonlar için

okitox

Üye
tüm s^3 telefonlar için dedi ve yazıyor da bu. Gelmezse nokia shop'a götürür atarım telefonu yanlarındaki çöpe.

brifing

Üye
hocam n8 e7 c7 için o sözleri verdiler zaten ama benim anladğm aynı zamanda belle çıktıktan sonrada yeni o çıkaracakları modellerle birlkte gelecek..donanım haberde bi roportaj yapmışlar cebitte muhtemelen..orda sorduklarnda n8 ve türevleri için çıkacak dedi kadın..artı 2016 ya kadar geliştirceklernide hatırlattı tekrar..

yeni modeller ile ilgilide reklamları yapmaya başladılar kısa zamanda çıkar o zaman yada bizim telefonlarda olduğu gibi eski yazılımla şatışa sunarlar belle çıkacak diye cihaz üstünden reklam yaparlar

WP7.5 Mango'lu telefonları tanıttılar. Belle falan çıkmadı.

----------Eklendi @ 17:02:23 ---------- Yazıldı @ 17:02:06 ----------

Zaten çıksa bile yüklemem ben onu.

Bence Kasım'ın 15'inden sonra yayınlamaya başlarlar Belle'yi...

belleyi 6 aydan önce beklemeyin...lumia 800 fena dgl ama şükür 1.4 ghz'e gectiler

^BaRoN^

Üye
Lumia'nın 512 RAM'i var hala geri Bari 1 gB koysalardı...

vallahi bence 2012den önce gelmesi çok zor bekliycez bi sabırla inşallah gelir sorunsuz bi şekilde

keşke telefonlar da bilgisayar gibi olsa ram işlemci değiştirebilsek

hizan

Üye
belle 2012 ilk çeyreğinde gelecek diye yazılmıştı ama belli olmaz daha önce de gelebilir.

veliahht

Üye
gelsin artık gelecekse şu belle...

----------Eklendi @ 00:52:09 ---------- Yazıldı @ 00:47:39 ----------

hay bu bellenin ben varya off of...

----------Eklendi @ 00:53:27 ---------- Yazıldı @ 00:52:09 ----------

belle...