26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

aslında nokia da bir yerde haklı..603 700 ve 701 i yeni piyasaya sunmuşlar..kaymağını yiyecekler ki güncellemeyi sonra çıkarsınlar..yoksa mal ellerinde patlar..ama biz de hemen olsun istiyoruz o güzel görüntüleri gördükten sonra..ya da apple gibi tarih versinler şu gün çıkartıyoruz güncellemeyi diye..millet de kör kütük beklemez böylece

duman61

Üye
Bak güncelleme işini nokia gördüğüm kadarı ile pek önemsemiyor ya da milleti bekletmeyi sevmiyor. Yap güncellemeni rütüşlerin süresini hesap et sonra bir tarih ver bizide bekletme ama nokiada bunu yapacak yönetim olduğunu düşünmüyorum.

CanKartaL

Emekli Yönetici
C6-01 i satıp belle için 603-700 almayı düşünen arkadaşlara sormak isterim? şaka mı yapıyorsunuz? yoksa 603 ve 700 ün sadece dış görüntülerine mi baktınız? özelliklerine bakan birisi C6-01 i kesinlikle değiştirmez diye düşünüyorum
603 denen model 1 ghz işlemci konulup kamerası flaşsız 5 mp e düşürülmüş ve sırf yeni olduğundan 700 TL ye satılan bir modeldir. Özelliklerinde Tv-out görünmüyor. C6-01 den şekil olarak artısı 20 gr hafif olup oyuncak gibi görünüşüdür. Ayrıca microSim kullanmakta.
700 e bakarsak onun da kamerası 5mp e düşürülmüş ve şekil olarak daha kompakt ama özellik olarak yine kırpılmış bir model ve 750 TL civarı fiyatı var :S
Ayrıca bu 2 cihazda da ön kamera bulunmamakta
"Ön kamerayı çok mu kullanıyoruz" diye düşünen arkadaşlar varsa eyecall ve benzeri uygulamaları sanırım hiç kullanmamışlar denemelerini tavsiye ederim

Tepkiler: salihk ve uruno
doğru söze ne denir haklısın..sanırım yanlızca ''1ghz'' olayı insanları cezbetti ama c6-01 e de kıyılmaz..benim de bir ara aklımdan geçti ama vazgeçtim..bende o mikro sim olayını sevmem hiç..

man20

Üye
xperia neo çokmu güzel 701 in yanında. .....
şaka yapıosun heralde değil mi yoksa ben mi kör oldum O.o tabikide xperia neo 603,700,701 den kat kat kat iyi bu konuyuda seninle tartışmak bile istemiorum :/

----------Eklendi @ 13:30:03 ---------- Yazıldı @ 13:28:26 ----------

CanKartaL çok doğru bişi söledi siz neden c6-01 inizi satıyorsunuz ki sırf 603,701 için yazık... özelliklerine hiç bakmamışsınız :/

arkadaşlar şu an navifirmde n8 için bellenin bir varyantı çıktı.sürüm numarası RC olarak kullandığımız belle yani 111.30.607 alın bu da resmi.

vay be yüklenmeye başladı herhalde bak şimdi moral geldi haa

qsaw

Üye
bende navifirm hata veriyor :S

^BaRoN^

Üye
İnşallah Cuma'dan önce gelir

c7 ciyseniz belle cıktı 1 haftadır sitede duyruluyor bakmıyomusnuz ama sızdırma kurdum gayet iyi

uran22

Üye
biri allah aşkına yardım etsin 5130 flash atamıyorum telefon komple bozuldu dosyalatrı bulamıyorum navifirm hata veriyor 500 sunucu hatası sonra jaf vistada çalışmıyor phonex olmuyo yardım ?

alın 701 bakın keyfinize kısmetse alacagım c6 01 telefona talip çıktı

biri allah aşkına yardım etsin 5130 flash atamıyorum telefon komple bozuldu dosyalatrı bulamıyorum navifirm hata veriyor 500 sunucu hatası sonra jaf vistada çalışmıyor phonex olmuyo yardım ?
valla dostum ben sana dosyaları bulursam up larım.