26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

bu ayın 18i teorisini ben attım ortaya ama ne olur ne olmaz biz kendimizi en kötüye odaklasak daha iyi arkadaşın dediği gibi ocak,şubat gibi

iyi siz ocakta yuklersiniz bu ay cikarmamasi nokiaya zarar olur bence

Şahsen ben belle çıksa dahi hemen yüklemem. Anna ilk çıktığındada qt ve müzik sorunu yaşadık. Belledede böyle sorunlar olabilir. N8 harici telefon kullanan arkadaşların en stabil belle sürümü için beklemesini öneririm. Downgrade yapamıyoruz malum

valla o arayüz olduktan sonra yüklememem için hiçbir neden olmaz

andry77

Üye
Emin olmadan tarih verip durmayın artık... Gelince herkes belliycek anna yı, ama bu herkesin kulaktan dolma bilgilerle yok o öyle dedi, yok burda böyle yazdı filan... resmi sitetede söylenmedii sürece tarih vermeseniz de milleti gerip sabırsızlandırmasanız daha ii olur bence. İyi forumlar arkadaşlar.

duman61

Üye
Aslında yılbaşı süprizi yapabilir nokia ne dersiniz

yilbasina cikarirsa telefonu nokia shopun camina firlatirim

hizan

Üye
arkadaşlar az kaldı belle bir üst sürümü daha deneme amaçlı sızdırıldı. 111.030.0607 şu an sitede var sanırım bu ay sonunda gelebilir.

brifing

Üye
beyler bencede şu duyuru olmadan kendi kendimize gelin güvey olmayalım teorisi doğru neden die soracak olursanız mesela anna çıktığı zaman ahanda sitede şöyle bi haber vardı haberler topic inde

bugunden itibaren yükleyebilicekler yazıyordu..harbiden belle hakkında ortada duyuru yok bişi yok önce bi duyuru gelsn sonra zaten arkdaşlarn dedği gibi nokia hemen yayınlamıyo ondan sonra tartışmak daha güzel olur..ha burda yine dikkat çekilcek bi nokta daha var o da şu..haberin tarihi manidar biraz..bilmem artık ben bi şey demiyorum 19 undan sonra nokia ile akrabalık bağım artar muhtemelen

okitox

Üye
nokia world de yayınlanan video'da telefondaki sürümler 18.10.11 olarak geçiyordu. anna sürümleri de 19.10 gibi bi tarihte gelmişti ama yazılım sürümünde 19.09 yazıyordu.

bu noktaya bakarak sallayabiliriz ki belle bu ay içinde gelecek...

sonuç olarak.

ANNA'YAN DERVİŞ MURADINA BELLE!

okitox ddgn teoriye bnde inaniorm ama anna eylulde geldi

brifing

Üye

ağzından bal damlıyor hocam inş

bende bu teori üzerinden yola çıktım.bugün sohbet uygulamasına da güncelleme geldi ve sadece belleyi destekliyor.Ovi adı altında sadece sosyal uygulamasi kaldı hali hazırda..değişim devam ediyor.demekki belle çok uzakta değil kapı ağızından bizi gözetliyor

brifing

Üye
aha vallahi içimi okudun hocam yaa o tepeden bağlantılar şeysini çekip artis şekilde kaydırıp kayrdırp bırksam yeter aynen ilk yüklersem direk onu deneyecem ben

----------Eklendi @ 00:16:46 ---------- Yazıldı @ 00:15:55 ----------

evet hocam bende fark ettim inş kendi kendimize gelin güvey olmayız yeter gariii

Uruloki

Üye
hehe ben perde şeysini yapıyorum bu arada onun ismi pull down menü

çok yakında der onlar genel anlamda ama ne kadar yakın o önemli