FlaxLy Üye SilentOne' Alıntı: sazan.mpeg Genişletmek için tıkla ... Faill Sazan.avi olacaktı yiğidim.
S.E.C.R.E.T Üye haliscik' Alıntı: beyler elop kim Genişletmek için tıkla ... Nokia ' yı bu duruma düşüren aptalın teki .
haliscik' Alıntı: beyler elop kim Genişletmek için tıkla ... Nokia ' yı bu duruma düşüren aptalın teki .
ahmetoran Üye Nokia Türkiyenin symbian belle ile ilgili sayfası( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) vardı ama kaldırılmış. sebebi ne olabilir?
Nokia Türkiyenin symbian belle ile ilgili sayfası( Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ) vardı ama kaldırılmış. sebebi ne olabilir?
^BaRoN^ Üye Beyler Oyunları ve uygulamaları görmüyor ama hafıza kartı dolu gözüküyor.Müzik ve video falan hepsini görüyor ama uygulamalar kurulmamış gözüküyor?
Beyler Oyunları ve uygulamaları görmüyor ama hafıza kartı dolu gözüküyor.Müzik ve video falan hepsini görüyor ama uygulamalar kurulmamış gözüküyor?
TheMadness Üye ^BaRoN^' Alıntı: Beyler Oyunları ve uygulamaları görmüyor ama hafıza kartı dolu gözüküyor.Müzik ve video falan hepsini görüyor ama uygulamalar kurulmamış gözüküyor? Genişletmek için tıkla ... İngilizceye çevir gelir. Majör güncelleme olduğundan flash öneririm.
^BaRoN^' Alıntı: Beyler Oyunları ve uygulamaları görmüyor ama hafıza kartı dolu gözüküyor.Müzik ve video falan hepsini görüyor ama uygulamalar kurulmamış gözüküyor? Genişletmek için tıkla ... İngilizceye çevir gelir. Majör güncelleme olduğundan flash öneririm.
^BaRoN^ Üye Madness®' Alıntı: İngilizceye çevir gelir. Majör güncelleme olduğundan flash öneririm. Genişletmek için tıkla ... Nokia ile yaptım bende Neyse kartı sıfırladım hem temizlenmiş olur yedek aldım
Madness®' Alıntı: İngilizceye çevir gelir. Majör güncelleme olduğundan flash öneririm. Genişletmek için tıkla ... Nokia ile yaptım bende Neyse kartı sıfırladım hem temizlenmiş olur yedek aldım