25pp artik ios uygulamasi oldu kaçirmaa !!

Sponsorlu Bağlantılar

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
25pp artik ios uygulamasi oldu kaçirmaa !!
Arkadaşlar artık iphonenumuza pp25 in ios uygulamasını kurabiliceğiz ve uygulamaları indirmek için telefonu pc ye bağlamaya gerek kalmıycak yapmanız gereken resimde kare içine aldığım uygulamayı telefonunuza kurmak :)

JB YE GEREK YOKTUR HERKES KURUP KULLANABİLİR .

larten123

larten123

Üye
Uygulama açılınca kapanma sorunu için mavi buton yoksa gereksiz bence.

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Katılıyorum.Artık bi çözüm bulunsa çok rahatlıycaz jb sevmeyenler olarak :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Nasıl olsa zaten uygulamada kapanma sorunu olduğu için gene pcye bağlamak gerekiyor ayrıca zaten m.25pp.com danda uygulama yükleniyor.

bycoo32

bycoo32

Üye
buda bi adım aslında onuda giderirler inş daha kolay arayüzlü ve pratik olursa iyi bence

sessiz16

Üye
bence yanlış düşünüyorsunuz sonuçta bu tür uygulamalar olmasa kimse daha iyisi için çalışmaz zaman alakalı birşey sonuçta daha 2yıl önce iphone pcden uygulama yüklemek için 40takla atıyorduk olan yetiniyorduk

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu uygulamayı telefona kurup üzerinden indirdiğiniz oyunlarda uygulamalarda atma durumu olmuyor .

metinoktaybeyaz

Üye
İndirdiğin uygulamayıda telefon hafızasında tutuyor ;) silmeyi zorda olsa öğrendim ;)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar uygulamayı yükle dedim bekliyor yazısı çıktı uygulamanın menüdeki simgesinde halen bekliyoruz bi gelişme yok. Sorun ne olabilir acaba? Bi yardim edin lütfen. İndirdiğim uygulama: icleaner. Telefon: 4s

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
İndirdiğin uygulamayıda telefon hafızasında tutuyor ;) silmeyi zorda olsa öğrendim ;)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar uygulamayı yükle dedim bekliyor yazısı çıktı uygulamanın menüdeki simgesinde halen bekliyoruz bi gelişme yok. Sorun ne olabilir acaba? Bi yardim edin lütfen. İndirdiğim uygulama: icleaner. Telefon: 4s

uygulamayı kaldırın ve tekrar yüklemeyi deneyiniz :)

metinoktaybeyaz

Üye
o sırada wifiye bağlandım oldu. Normalde intrnt paketiyle indiriyodum ilk başta böyle sorun yoktu sorunun çözümünü buldum. Yine öyle oldu wfiye bağlandım hemen bekleniyor yazısı gitti. ;)

sekil_27

sekil_27

Üye

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım indirdin ve kurdun uygulamayı tel hafızasında tuttugunu söylemişşin ;kurulum yaptıktan sonra inen uygulamayı nasıl ve nereden sildigini söylermisin? Jb gerekiyormu bunun için?

- - - Eklendi - - -

o sırada wifiye bağlandım oldu. Normalde intrnt paketiyle indiriyodum ilk başta böyle sorun yoktu sorunun çözümünü buldum. Yine öyle oldu wfiye bağlandım hemen bekleniyor yazısı gitti. ;)

Dns degişimi yaptıysanız wifide yada 3g de baglanmıyor program bilginiz olsun

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım indirdin ve kurdun uygulamayı tel hafızasında tuttugunu söylemişşin ;kurulum yaptıktan sonra inen uygulamayı nasıl ve nereden sildigini söylermisin? Jb gerekiyormu bunun için?

- - - Eklendi - - -

Dns degişimi yaptıysanız wifide yada 3g de baglanmıyor program bilginiz olsun

yanlış bilgi benim dns:8.8.8.8 ancak sorunsuz 3g kullanıyorum :)

ahmetc503

arkadaşlar bu 25pp yi uzun süredir kullanıyorum ama içime kurt düştü bunlar bizim imei yi falan klonlamaz demi

bilgili_bilgili

Üye
ben daha önce 25pp uygulamasının ipad3 e kurmuştum arakadaşıma göstermek için sildim tekrar yükleyim dedim yüklendi gibi gözüküyor ama simgesi çıkmıyor ipadde bi hata da vermiyor kuramadım ipade anlamadım bu işi

frngyhn

frngyhn

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu 25pp yi uzun süredir kullanıyorum ama içime kurt düştü bunlar bizim imei yi falan klonlamaz demi
hocam adamlar çinli ne yapsınlar bizim imeileri ayrıca şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşayan görmedim :) jb 25pp den daha tehlikelidir.

Üst Alt