25699 Cevapsız Arama Bu Nasıl Olurki?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
25699 Cevapsız Arama Bu Nasıl Olurki?

burak9400

burak9400

Üye
görüntüler hiç net değil onun için inanmadım bana yalan geldi bunların aynısını bi prog. yardımıyla telefonun ekranına getirmiş de olabilirlier

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Görüntüleri bizzat kendim çektim bi akşam annemin telefonunu elime aldığımda bi baktım 25699 cevapsız arama nasıl olur dedim bende sonra açtım baktım 2 cevapsız görünüyor ama başta neden 25699 cevapsız arama dediğini anlamış değilim:ss

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Belki annenin telefonunda birisinin ismi o şekilde kayıtlıdır ..

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Belki annenin telefonunda birisinin ismi o şekilde kayıtlıdır ..

Cevapsız aramada arayan kişinin adı görünmüyorki cevapsız arama sayısı görünüyor arayan kişiyi görüntüle dedikten sonra görebiliyoruz

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:hmmm yanlış anlamışım.

cecman

cecman

Üye
ne önemi var ki ? samsung ne yapsa yeridir :D

greenmile

greenmile

Üye
telefonu bir iki gün açmayın kendine geLsin :)

by_hükümdar

by_hükümdar

Üye
Olur Böyle Vakalar.:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Telefonun beyni sulanmış olabilir. :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
büyük bi ihtimal birisi dalga gecmek amacla kısa cagrılar bırakmıştır ve sürekli aramıştır 2 tane isim gözüktüğüne göre böyle olabilir diye düşünüyorum

teomaxi

teomaxi

Üye
dostum abimin telefonundada vadı 1111 cewapsız arama yada 1111mesaj geldi yazıopdu onu telefonun bi ayarından yapmıştı öyle birşeydir kardesin filan varsa kurcalarken denk getirmiş olabilir

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Bende bilmiyorum şarjını felanda eksik etmiyoruz meretin kafayı yedi fazla şarjdan olabilir mi acaba?:)

Feel It

Feel It

Üye
Pes doğrusu :D hesaplama yapacak olursak o kadar cevapsız aramanın bir gün içinde gelmesi imkânsız.. Ama telefon sapıtmış olabilir. O kadar cevapsız aramayı telefonunuzda nasıl görüntüleyebildiniz acaba çok merak ediyorum :)

osaka123

osaka123

Üye
En yakındaki veterinere götür.Kuduz aşısı gerek:ehe:ehe:ehe:kop::kop:

turkordu

turkordu

Üye
    Konu Sahibi
Pes doğrusu :D hesaplama yapacak olursak o kadar cevapsız aramanın bir gün içinde gelmesi imkânsız.. Ama telefon sapıtmış olabilir. O kadar cevapsız aramayı telefonunuzda nasıl görüntüleyebildiniz acaba çok merak ediyorum :)
Görüntüle diyerek:) sadece 2 cevapsız arama yapılmış ama 25699 göründü:)

berkan55

berkan55

Üye
birkac gun dinlensin bence de

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Telefon kafayı yemiş.:)

Doğan

Üye
telefonlarda kopabiliyormus arada sırada:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt