lordboys84
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşalr Turkcellde Çalışan Arkadaşım Bana 4 TANE Poromosyon lu internet kodu verdi 250mb 30 GÜN Boyunca Kulana Bilirsiniz 1 tanesini ben denedim oldu elimde 3 tane 250MB değerinde şifre var verdiğim şifreyi örnk. INTERNET 12345678 ---> 5010 kısa Mesaj olarak gönderin 15TL benim verceğim telefona transfer edin. iligilenen olursa
lord_boys84@hotmail.com
evet pardon arkadaş bana 5010 at demişti 5010 attım mesaj geli 5080 at bunu unutmuşum.. şimdi ben hiç bir sermeyi harcamadım piya altında satmak istiyorum kaça satayım?[ı][/ı]
[ı]5010 sistemi kalkmistir. 5080 olmuştur.
Birde turkcell'de 250mb 14tl dir.[/ı]
Arkadaşalr Turkcellde Çalışan Arkadaşım Bana 4 TANE Poromosyon lu internet kodu verdi 250mb 30 GÜN Boyunca Kulana Bilirsiniz 1 tanesini ben denedim oldu elimde 3 tane 250MB değerinde şifre var verdiğim şifreyi örnk. INTERNET 12345678 ---> 5080 kısa Mesaj olarak gönderin 12TL benim verceğim telefona transfer edin. iligilenen olursa
lord_boys84@hotmail.com
ayarıca 6 tane pepsi şifrem var ilgilen olursa ücretsiz veriyorum yanlız herkeze bitane
evet pardon arkadaş bana 5010 at demişti 5010 attım mesaj geli 5080 at bunu unutmuşum.. şimdi ben hiç bir sermeyi harcamadım piya altında satmak istiyorum kaça satayım?
--------------- Ekleme ---------------
Ayrıca elimde 6 tane pepsi kodu var isteyen herkeze ücretsiz veriyorum onlarıda
çok sağol çok güvenilir birisin çok teşekkür ediyorum pepsi şifrende çok işime yaradı gerçekten binlerce kez sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?