250mb internet 15tl turkcell

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lordboys84

Üye
    Konu Sahibi
250mb internet 15tl turkcell
Arkadaşalr Turkcellde Çalışan Arkadaşım Bana 4 TANE Poromosyon lu internet kodu verdi 250mb 30 GÜN Boyunca Kulana Bilirsiniz 1 tanesini ben denedim oldu elimde 3 tane 250MB değerinde şifre var verdiğim şifreyi örnk. INTERNET 12345678 ---> 5080 kısa Mesaj olarak gönderin 10TL benim verceğim telefona transfer edin. iligilenen olursa 2TANE 250MB ŞİFRESİ YANİ 500MB 18TL

[email protected]

ayarıca 6 tane pepsi şifrem var ilgilen olursa ücretsiz veriyorum yanlız herkeze bitane

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

gazbakkal

Üye
Numarımı Turkcelle Taşıdıgım İçin Yarından sonra 20tl yükliycem 40tl vercek o yet ben 30 tl yüklerim sana mecburen bi 29,50 Kuruş Transfer Edebilrim Bana 2 Aded Verebilirmisin?

lordboys84

Üye
    Konu Sahibi
Tabi Kardeşim 50kuruşun lafını bakkal bile yapmıyorr :P

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşalr Turkcellde Çalışan Arkadaşım Bana 4 TANE Poromosyon lu internet kodu verdi 250mb 30 GÜN Boyunca Kulana Bilirsiniz 1 tanesini ben denedim oldu elimde 3 tane 250MB değerinde şifre var verdiğim şifreyi örnk. INTERNET 12345678 ---> 5010 kısa Mesaj olarak gönderin 15TL benim verceğim telefona transfer edin. iligilenen olursa

[email protected]

5010 sistemi kalkmistir. 5080 olmuştur.
Birde turkcell'de 250mb 14tl dir.

lordboys84

Üye
    Konu Sahibi
[ı][/ı]

[ı]5010 sistemi kalkmistir. 5080 olmuştur.
Birde turkcell'de 250mb 14tl dir.
[/ı]
evet pardon arkadaş bana 5010 at demişti 5010 attım mesaj geli 5080 at bunu unutmuşum.. şimdi ben hiç bir sermeyi harcamadım piya altında satmak istiyorum kaça satayım?

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca elimde 6 tane pepsi şifresi var isteyen herkeze ücretsiz veriyorum onlarıda

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Arkadaşalr Turkcellde Çalışan Arkadaşım Bana 4 TANE Poromosyon lu internet kodu verdi 250mb 30 GÜN Boyunca Kulana Bilirsiniz 1 tanesini ben denedim oldu elimde 3 tane 250MB değerinde şifre var verdiğim şifreyi örnk. INTERNET 12345678 ---> 5080 kısa Mesaj olarak gönderin 12TL benim verceğim telefona transfer edin. iligilenen olursa

[email protected]

ayarıca 6 tane pepsi şifrem var ilgilen olursa ücretsiz veriyorum yanlız herkeze bitane

evet pardon arkadaş bana 5010 at demişti 5010 attım mesaj geli 5080 at bunu unutmuşum.. şimdi ben hiç bir sermeyi harcamadım piya altında satmak istiyorum kaça satayım?

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca elimde 6 tane pepsi kodu var isteyen herkeze ücretsiz veriyorum onlarıda

Turkcel de 14 tl sende 10 tl civarı satman gerek.

lordboys84

Üye
    Konu Sahibi
fiyat'ta düzeneleme yaptım

aliceeMaroon

aliceeMaroon

Üye
Çok Sağol Çok Güvenilir Birisin Çok Teşekkür Ediyorum Pepsi Şifrende Çok İşime Yaradı Gerçekten Binlerce Kez Sağol :)

aliceeMaroon

aliceeMaroon

Üye
Verdiğin İnternet Paketide İşime Çok Yaradı Ama 10 TL ye Ver Onları Kardeşim Bence Daha Uygun Olur...

lordboys84

Üye
    Konu Sahibi
tamama senimi kırıcam.

enescebeci

enescebeci

Üye
saol

asigsasi

asigsasi

Üye
bana da lazım 250 mb var ise 10 tl veririm acil gönderir misin pm ile haber bırakabilir misin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt