250-350 tl arası dokunmatik ekranlı tel öneri?

Sponsorlu Bağlantılar

darKGuitarisT

Üye
    Konu Sahibi
250-350 tl arası dokunmatik ekranlı tel öneri?
Arkadaşlar piyasada finlandiya malı olduğu söylenen birçok çakma iphone bulunmakta fiyat aralığı ise 250-280 tl arası.ve ben bunlardan almayı planlıyordum.Ama gittigidiyor gibi sitelerde çelişkili yorumlar okudum araştırdım çoğu çin malıdır fin. malı diye sticker yapıştırıyorlar hemen bozuluyor 1 ay bile dayanmıyor.Yok iTunes'u görmüyor vs.vs. bir sürü olumsuz şeyler okudum.Açıkçası kararsız kaldım.350 tl ye kadar 0 yada 2. el farketmez bana önerebileceğiniz dokunmatik tel varmı?

KarizmaTurk

KarizmaTurk

Üye
Süper temiz F480 var elimde kapasitif ekranlı. Çizik yok diyebiliriz. 300 TL'den verebilirim düşünürsen.

ada965

Üye
nokia 5230 sıfır 300 350 arası değişiyor galiba bi bak

--------------- Ekleme ---------------

kardeş wi-fi istemiyorsan 7710 u öneririm biraz modası geçmiş ama taş gibi cihaz 100-200 arası bulursun temiz:=)

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
5230 al dostum güzel cihaz.

yamtar81

Üye
kardeş bende Philips X800 var garantisi devam ediyor,190 TL ye senindir, şarjı en az 1 hafta gider,film müzik ne istiyorsan kullan,iki arka kapağı var sıfır,ilgilenirsen 05052130199

ultrasulo

Üye
400 lira lg km900 arena telefonum var telefon numarası verin görüşelim 8 gb kendi hafızası var 5 mp kamerası özellikleri ve kullanımı gerçekten çok iyi

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
arkadaşlar o fiyata bakırköy civarı elden alabileceğim bir dokunmatik cihaz lazım ama garantisi yoksa almayım

kosezade

kosezade

Üye
5800 al 2. el samsung c3510 var mincik bişi wifi ile 3g yok yalnız uyandırayım :naughty::naughty::naughty:

KOPirates

Üye
selam. trident w-t3 var elimde. beğenirsen fiyat konuşuruz.linkten inceliyebilirsin. faturalı garantili temiz cihaz
Trident / W-T3 / 3 AYLIK TEMİZ TRİDENT V-T3 sahibinden.com'da

--------------- Ekleme ---------------

link güncellendi

Esendağlı

Esendağlı

Üye

349.00 TL