25 PP Senkranizasyon yapıp,tekrar yüklediğinde Apple ID sorma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emre400642

Üye
    Konu Sahibi
25 PP Senkranizasyon yapıp,tekrar yüklediğinde Apple ID sorma sorunu
Arkadaslar 25 pp ile gayet ıyı bır sekılde her seyı yukluyordum ,sonra otomatık sekranızasyon yaptı ,uygulamalar sılındı ,sılınmesı onemlı degılde tekrar yukledıgımde oyundan atıyor ve wıfı acık oldugunda Apple ID soruyor yazınca yıne atıyor yardım lütfennn!:ağlarım:

Keske sekranızasyon yapmasaydIm
:vur

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
5 Dakika önce geldi benim başıma da. Oysa ki sadece müzikleri senkronlamıştım. Şimdi yine mi restore yapmamız gerekecek ?

- - - Eklendi - - -

5 Dakika önce geldi benim başıma da. Oysa ki sadece müzikleri senkronlamıştım. Şimdi yine mi restore yapmamız gerekecek ?

emre400642

Üye
    Konu Sahibi
Restore yapinca keske olsa gene olmuyor of yani:(

- - - Eklendi - - -

Kardesım yaptımm ya restoreyı yaptım tekrar oldu yani sıkıntı yok yuppii:):yuru

sinha378

Üye
Kardeş elinde elma olan yere gel sağ üst köşede mavi bir kutu göreceksin cihaz bağlı iken bir kez tıkla gri olur sonra tekrar mavi olur daha sonra uygulamaları tekrar açmayı dene bakalım olacak mı...

• Beğen
Tepkiler: otrakcier
dark_legolass

dark_legolass

Üye
Kardeş elinde elma olan yere gel sağ üst köşede mavi bir kutu göreceksin cihaz bağlı iken bir kez tıkla gri olur sonra tekrar mavi olur daha sonra uygulamaları tekrar açmayı dene bakalım olacak mı...

Çok teşekkür ederim kardeşim bende eş zamanlamadığım halde gelmişti dediğini yaptım açıldı (: garip tarafı sadece nova 3 de çıktı :D neyse düzelttim çok manyak bi oyun (:

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Arkadaşlar böyle sorun olursa en baştaki yani en sağdaki çince yazıya tıklayın be bekleyin. Sonra id sorma sorunu çözülüyor daha önceki pp25 konusu altında bu çözüm paylaşıldı. Orayada bakabilirsiniz.

sekil_27

sekil_27

Üye
Arkadaslar aynı sorun bendede oldu ;itunesle eşlendirme yapınca yüklenen oyun ve prolar çalışmama ,atma,yada id sormaya basladı;çözüm uygulamanın yedegini bulundurup tekrar yükleme yapmak ;bu yeni başladı itunesten kaynaklanıyor

strikerr32

Üye
Arkadaşlar böyle sorun olursa en baştaki yani en sağdaki çince yazıya tıklayın be bekleyin. Sonra id sorma sorunu çözülüyor daha önceki pp25 konusu altında bu çözüm paylaşıldı. Orayada bakabilirsiniz.

kardeş Allah senden bin kere razı olsun sırf sana teşekkür etmek için girdim ayrıca üstteki arkadaşada teşekkür ederim aynı cevabı oda yazmış dikkat etmemişim ikinizede binbir teşekkür. :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
kardeş Allah senden bin kere razı olsun sırf sana teşekkür etmek için girdim ayrıca üstteki arkadaşada teşekkür ederim aynı cevabı oda yazmış dikkat etmemişim ikinizede binbir teşekkür. :D

Adam teşekkür etmek için üye olmuş :)

- - - Eklendi - - -

Aaa yok 2011miş. Dikkatsizlik... Yazdığım mesajı geri silemiyorum ne yazık ki =P **

tokhan90

Üye
eşzamanlama olmaması için nelerden çıkkış yapmalıyız lütfen yardım edin.

moko56

Üye
Arkadaşlar sorunun çözumü htt p ://w w w .m a x i c e p . c o m /i pho ne-genel-destek/25pp-apple-kimlligi-istemesine-kesin-cozum-restore-atamdan-808180.html :D :D

- - - Eklendi - - -

boşlukları silin :D

otrakcier

Üye
Allah senden binkere razı olsun kafayı yicektim senın bu yazıyı gordum kurtuldum..
denenmiştir sorunsuz

ALYAALİ

Üye
kardeş 25pp den oyun indiremiyorum neden acaba mobil versiyonu yüklü ilk önce çincebişiyler arasında PC diye bi uyarı sonrada oyun yükledigimde indirme yerinde göstermiyor

Serhan

Serhan

Üye
kardeş 25pp den oyun indiremiyorum neden acaba mobil versiyonu yüklü ilk önce çincebişiyler arasında PC diye bi uyarı sonrada oyun yükledigimde indirme yerinde göstermiyor
helal be 1 yıllık konuyu hortlattın.

Üst Alt