25 Kontöre kapalı hat açılır mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

scan1256

Üye
    Konu Sahibi
25 Kontöre kapalı hat açılır mı?
Arkadaşlar bn türkcell hattıma 6 aydan uzun bi süredir kontör yüklemiyorum ve hat kapandı .şimdi herhngi bi parça kontör satan yere gidip 25 veya 50 kontör yükletirsem hat açılırmı aktif hale gelirmi ?

Teşekkürler...

EddyEdoijano

Üye
evet,arkadaşlar ben de aynı durumdayım. cevaplarınızı bekliyorum :)

er7705

er7705

Üye
25 kontor yeterli 7 lira türkcell extralarda başka yerde yükletme bence süre uzatmayabilir
yükletirsende sor süre uzatan mı diye bu arada 50 kontor de 12 lira kararı sen ver

EddyEdoijano

Üye
Cevabınız teşekkür ederim. Bir soru daha sormak istiyorum. Hani hattı ilk aldığımızda belli bir miktarda kontor düşüyordu ya. 50 kontor yüklesek, yine kontor kaybı olur mu ? yoksa 50 kontoru tamamen kullanabilir miyiz ?

er7705

er7705

Üye
hat ilk alındıgında kontor dusumunu ilk sizden duyuyorum böyle bir uygulama olamaz sanırım
siz baska bir yere aboneliğiniz falan mı var acaba varsa onu iptal ettirin

EddyEdoijano

Üye
avea'da hattı ilk aldığımda mobil öğrenci'den ötürü kontor düşmüştü galiba. o yüzden bahsetmiştim. yarın sabah bayiye soracağım. yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim :)

byuser

Üye
bnde aynı durumdaydım cevapladıgınız için teşekkürler

izmirligenc

izmirligenc

Üye
evet 25 kontur yeterli

sSsadawapurusSs

Üye
bende bu sorunun cevabını soracaktım 25 kontör yeterliyse çok güzel

mbulur

Üye
Hattınız iptal olmadıysa 25 kontör yüklediğinizde açılır. Ancak kontörü Turkcell bayilerinden ve iletişim merkezlerinden POS cihazı üzerinden yükletmeniz gerekiyor. Parça kontör olarak yükletirseniz hattınız açılmaz.

elenay_selenay

Üye
arkadaşlar benim iki telofonum vardı biri turkcelldi ben onu baya bi açmadım o kapanmış şğimdide kızım turkcell hattımı istiyor 7 tl yükletince açılır diymi?:bye2:

sa-ge

Üye
ARkadaşlar turkcell telsim avea 6 tl'lik yüklediğinizde hattınız açılır telefoncuya süre uzatan parça kontör dediğiniz zmana yapar size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt