25.12.2004'ten 25.12.2009'a Maxiceple Dolu Geçen Koskaca 5 yıl. Maxicep'teki 5. Yılım Bitiyor 6. Yıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
25.12.2004'ten 25.12.2009'a Maxiceple Dolu Geçen Koskaca 5 yıl. Maxicep'teki 5. Yılım Bitiyor 6. Yıl
25.12.2004'ten 25.12.2009'a Maxiceple Dolu Geçen Koskaca 5 yıl. Maxicep'teki 5. Yılım Bitiyor 6. Yıla Merhaba Diyorum.....

Dile kolay Maxicep'e üyeliğimin koskaca 5. yılı bugün bitiyor ve 6. yılımdan gün alıyorum. Bu 5 yıllık süre zarfında iyi anılar çok olmakla birlikte iyi-kötü anılarım oldu. Herhangi bir sebeple kalbini istemeden kırdığım arkadaşlar varsa onlardan özür dilerim. Daha nice güzel Maxicepli yıllara hep beraber girmek dileklerimle herkese saygılar sunarım....

Maxicep Üyeliğimin 5. yılı

Hoşgeldin Maxicep Üyeliğimin 6. yılı

ALpeRenBuGRa

Tepkiler: Tuğrul Kütükçü
Tebrik ederim abi Daha Nice maxicep'li yıllara..

Catty

Emekli Yönetici
Tebrik ve kutlamaktan kimseyi çekinmem...Tebrikler...

tebrik ederim hep beraber nice 5. yıllara iyi ki varsınız maxide dile kolay 5 yıl

Konu Sahibi
    Konu Sahibi
Evet Hasan koskoca 5 yıl geldi geçti... Doğan çocuklar şimdi anaokuluna gidiyorlar

Ozan

Admin
Vay be, sadece bravo diyebilirim bir üye için kendisine ve site yöneticisi olarak bana göre de gurur verici bir olay

Nice 6 yıllara ...

haltie

Üye
bir kartal bunu yapan abi tebrikler gurur verici iyiki sen varsın iyiki senin gibi üyeler varmış ki bugün maxicep rakipsiz bunun için sana ve senin gibi üyelere teşekkürler

Konu Sahibi
bir kartal bunu yapan abi tebrikler gurur verici iyiki sen varsın iyiki senin gibi üyeler varmış ki bugün maxicep rakipsiz bunun için sana ve senin gibi üyelere teşekkürler
Eyvallah Halit
Bu güzel düşünce ve yorumun için ben teşekkür ederim kardeşim

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Vay bee helal olsun abi 6 yıl ne demek
Nice 6 yıllara artık hep beraber

tebrikler bi ara 1 senen kopuk geçti ama bidaha olmaz inşallah

evet evet kopuk gecti 1 yılı ondan 5. yıla yeni girdi

Tebrikler ağabey..
Nice yılları birlikte geçirmek dileğiyle..

Forumda yorumlarını en dikkatli okuduğum kişilerin başındasın abi nice senelere...

Konu Sahibi
Vay bee helal olsun abi 6 yıl ne demek
Nice 6 yıllara artık hep beraber

tebrikler bi ara 1 senen kopuk geçti ama bidaha olmaz inşallah

evet evet kopuk gecti 1 yılı ondan 5. yıla yeni girdi

Tebrikler ağabey..
Nice yılları birlikte geçirmek dileğiyle..

Salih Baba™;1884770' Alıntı:
Forumda yorumlarını en dikkatli okuduğum kişilerin başındasın abi nice senelere...
Birbirinden güzel ve değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Hep beraber daha nice güzel senelere inşallah.

ouSahin

Üye
tebrik ederim abimi bencede dolu dolu bir 5 sene çok emek verdin siteye saolasın abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...