Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
25.07 n8lere gelmeyecek herhalde problemler büyük
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04
Üye
Konu Sahibi
25.07 n8lere gelmeyecek herhalde problemler büyük
[COLOR=""][SIZE=""]selam ya arkadaşlar c7lere geleli yaklasık 15 gün oldu neden gelmiyor bize bu güncelleme bişey yükleyemez olduk telefona[/SIZE][/COLOR]
Makale_Helvetia
Üye
kardeşim neden bekliyorsun ki navifirm ile 25.7 euro2 turkey firmware indir phoenix ile software update yap bilgilerin de kaybolmaz.bendeki n8e de gelmemişti ama ben bu şekilde 25.7yi okuttum
fnldstntn
Üye
Geldi n8 e de arkadasin telefonu guncelledim bunda birkac gun once telefon uzerinden...
n000k
Üye
bence bu gelmeyen arkadaşlarda güncelemeleri bloke eden birşey olabilir.. bilgiler öenmli değilse telde hard format bu güncelleme işini belki çözebilir.. sadece bir fikir.. tüm symbian 3 lere geldi çünkü 25.07 versiyonu..
esatgelmedi
Üye
059d954 sürümüne gelmedi orijinal anna yüklü bende.
StigmatA
Üye
dostum bendede orjial anna yüklü ve hala banada gelmedi.
bence bu gelmeyen arkadaşlarda güncelemeleri bloke eden birşey olabilir.. bilgiler öenmli değilse telde hard format bu güncelleme işini belki çözebilir.. sadece bir fikir.. tüm symbian 3 lere geldi çünkü 25.07 versiyonu..