25.07 n8lere gelmeyecek herhalde problemler büyük

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
komando04

komando04

Üye
    Konu Sahibi
25.07 n8lere gelmeyecek herhalde problemler büyük
[COLOR=""][SIZE=""]selam ya arkadaşlar c7lere geleli yaklasık 15 gün oldu neden gelmiyor bize bu güncelleme bişey yükleyemez olduk telefona[/SIZE][/COLOR]

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kardeşim neden bekliyorsun ki navifirm ile 25.7 euro2 turkey firmware indir phoenix ile software update yap bilgilerin de kaybolmaz.bendeki n8e de gelmemişti ama ben bu şekilde 25.7yi okuttum

fnldstntn

Üye
Geldi n8 e de arkadasin telefonu guncelledim bunda birkac gun once telefon uzerinden...

n000k

n000k

Üye
bence bu gelmeyen arkadaşlarda güncelemeleri bloke eden birşey olabilir.. bilgiler öenmli değilse telde hard format bu güncelleme işini belki çözebilir.. sadece bir fikir.. tüm symbian 3 lere geldi çünkü 25.07 versiyonu..

esatgelmedi

Üye
059d954 sürümüne gelmedi orijinal anna yüklü bende.

StigmatA

Üye
dostum bendede orjial anna yüklü ve hala banada gelmedi.

TheMadness

TheMadness

Üye
bence bu gelmeyen arkadaşlarda güncelemeleri bloke eden birşey olabilir.. bilgiler öenmli değilse telde hard format bu güncelleme işini belki çözebilir.. sadece bir fikir.. tüm symbian 3 lere geldi çünkü 25.07 versiyonu..
Bazı product codelara var. Naviden indirirseniz euro2_dg_turkey sürümünü flashlayın.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben geçen hafta 25.7 yi naviden indirip flash ladım,ondan sonra şimdi belle kullanıyorum.

kazım61061

kazım61061

Üye
Ben geçen hafta 25.7 yi naviden indirip flash ladım,ondan sonra şimdi belle kullanıyorum.
sen 25.07 nın ustune belleyı flasladım ben yaptım olmadı tel oldu ..dead falsh atmak zorunda kaldım nasıl oluyo bu ...banada anlatırmısın

erollcelik

erollcelik

Üye
Valla ister gelsin ister gelmesin çoook mühim değil.Ben belleyi bekliyorum.Küçük güncellemeler pek umrumda değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt