24 yıl önce hizmete giren hastaneye ilk kez doktor atandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
    Konu Sahibi

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde 24 yıl önce hizmete giren devlet hastanesine ilk kez göz doktoru atandı.
AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 1983 yılında hizmete giren Şarköy Devlet Hastanesine, Sağlık Bakanlığının 11. dönem atama kurası sonucu, Opr. Dr. Cengiz Özmen göz doktoru olarak atandı.
Şarköy'e gelerek görevine başlayan Opr. Dr. Özmen, atama formunda ilk tercihi olan ilçeye daha önce gelmediğini ancak adını duyduğunu söyledi.
24 yıl önce açılan hastaneye ilk kez göz doktoru atandığını belirten Şarköylüler, Opr. Dr. Özmen'i tebrik ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

kaynak:milliyet.com

karides

Üye
Çok ilginç. Şarköy'e defalarca gittim. Çok şirin bir ilçemizdir ve hatta çok da şirin bir plajı vardır. Böyle bir yerde atamanın bu kadar uzun bir süre sonra gerçekleşmesi beni şaşırttı ama şunu da belirtmem lazım, bundan yıllar önce yaşanan bir deprem nedeniyle oradaki birçok kamu binası zarar görmüştü. Hatta adliyesi komple kapatılmıştı. Büyük bir ihtimalle o hastane de bu zarar gören binalar arasındaydı ve ödenek eksikliği nedeniyle her halde onarımı yeni tamamlanmış. Bu yüzdendir gibi geliyor bana.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
utaniyorum boyle haberleri gordugum zaman :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt