24 Adet Ana Ekran Efekti (Home Screen Effect)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
24 Adet Ana Ekran Efekti (Home Screen Effect)
Merhaba arkadaşlar bir Rus sitesinde buldum bu efektleri bu forumda ve bildiğim kadarıyla diğer yabancı forumlarda yok.

Bir kaç efektin video'su:

bu adresten bütün efektlerin videolarına ulaşabilirsiniz.

Yüklemek için indirdiğiniz efekt dosyasını E:/Effects kısmına atın daha önce indirdiğiniz bir efekt paketi varsa aynı isimde dosya var üzerine yazılsın mı diyecek ona da evet demeniz lazım.

Not: Efektlerin çalışması için ana ekranlarınızdaki duvar kağıtlarının birbirinden farklı olması lazım, aynı duvar kağıdını kullanmakta ısrarcıysanız o fotoğrafı veya resmi farklı isimlerle kaydederek galerinize atın.

alp047

alp047

Üye
çok teşekkürler eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: kaavkw
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Teşekkürler deneyelim bi.

• Beğen
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bende paylaşcaktım bunu ama hep unutuyordum iyi oldu kardeşim. Bu işten de sayende yırttık :) teşekkürler emeğine sağlık.

Bu arada aynı resimleri farklı isimlerle kaydetmek de hiç aklıma gelmemişti iyi oldu :oke:

• Beğen
ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
themafx efekt programı ile çalışırmi bu kardeş.çalışırsa nasıl çalıştırcaz

• Beğen

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar, iyi kullanımlar umarım memnun kalırsınız baya güzel efektler var arada.

Themafx programını bilmiyordum dostum daha doğrusu efekt programı hiç kullanmıyorum ben, manuel olarak hallediyorum işimi. :) Bilen arkadaşlar varsa onlar yardımcı olur sanırım.

ahmet_sc

Üye
E:/Effects kısmı yok bende ne yapablirm acil ...

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
C'yi dene o da olmazsa kurtulus40'ın paylaştığı sis uzantılı bir tema efekti yükle ardından onun üzerine bunların arasından beğendiğin bir tanesini at aynı isimde dosya var üstüne yazılsın mı diyecek evet de.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
E:/Effects kısmı yok bende ne yapablirm acil ...

Olmayacakki zaten indirdiğin dosyanın klaösürüne Effects ismini verip direk hafıza kartına kopyalcaksın E:/Effects olacak.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Süpersin kardeşim valla ne diyyeyim.. Teşekkürler :op:

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
hacı bunu nasıl yapacaz olmuyor E ye Effects die attım hiç bişe olmadı !!

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunun hackli olması lazım.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
hayir once telefonunuzda yuklu olan efekten ayar yapmaniz gerek E\effects olmasi icin once rofs2\resource\effects deki manifest.mf dosyasini acip..

<effectdefinitions path="c:\effects\" (bu 3.satirdaki bu dizini bulup) c yazan yeri e olarak degistirmeniz gerek..o zaman e klasore atinca calisir effectsler.

telefonun hackli olup olmamasi bununla ilgili bir sey degildir.

u_cosar

u_cosar

Üye
Deneyelim bakalım

• Beğen

kaavkw

Üye
    Konu Sahibi
hayir once telefonunuzda yuklu olan efekten ayar yapmaniz gerek E\effects olmasi icin once rofs2\resource\effects deki manifest.mf dosyasini acip..

<effectdefinitions path="c:\effects\" (bu 3.satirdaki bu dizini bulup) c yazan yeri e olarak degistirmeniz gerek..o zaman e klasore atinca calisir effectsler.

telefonun hackli olup olmamasi bununla ilgili bir sey degildir.

Valla ben bu işlemlerin hiçbirini yapmadım. :D Hangi efekti attıysam da tıkır tıkır çalışıyor... Neyse benimki sadece paylaşım zaten, yapamayan arkadaşlara yardımcı olacak bir sürü konu ve de kişi forumda mevcut zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt