24-25 Kasım 2012 Vatan Bilgisayar %30 İndirim Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
24-25 Kasım 2012 Vatan Bilgisayar %30 İndirim Kampanyası
24-25 Kasım 2012 Vatan Bilgisayar %30 indirim Kampanyası'ndaki uygun ürünler. Çok fazla ürün yok ama olanlarda çok uygun fiyata satılıyor. Yani %30 indirim gerçek bir indirim diyebiliriz. Ayrıca SSD ve RAM terfisi düşünenlerde bu indirimi kaçırmasınlar.

3185 TL (Sınıfına göre fiyatı oldukça uygun)

1429 TL

1369 TL(AMD-A10 Apuları hakkında bilgiyi Ayın Yıldızları-Ekim'de bulabilirsiniz)

1333 TL (Büyük ekranlı bilgisayar isteyenler için)
1354 TL

2047 TL (Bu fiyat hiç kaçırılmayacak bir fiyat. Bu sınıfta bir bilgisayar arıyorsanız en iyi seçimlerden biri)

1273 TL

1386 TL

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

anıl bu çok cazip geldi bunun normal fiyatı ne kadardır tahminen yarın bursaya gidecem bakarsın alabilirim amd işlemci nasıldır sence fiyatı çok cazip geldi ve sanırım piyasadaki en iyi ekran kartlarından biri :hmmm

bu dahamı iyi yoksa :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

anıl bu çok cazip geldi bunun normal fiyatı ne kadardır tahminen yarın bursaya gidecem bakarsın alabilirim amd işlemci nasıldır sence fiyatı çok cazip geldi ve sanırım piyasadaki en iyi ekran kartlarından biri :hmmm

Fiyatına göre gayet iyi buldum. 7670M ekran kartı orta-üst arası bir kart :oke: Geçen hafta 1467den satılmış. A10 işlemciyi kullanma fırsatım olmadı. i5-i3 arası bir performansı olduğu yazılmış. Bence yeterlidir. Buraya bir göz at http://www.maxicep.com/notebook-netbook/ayin-yildizlari-ekim-704923.html :oke:

Onun ekran kartı daha düşük çok fark olmasa bile. Hdd ve ram daha az ikisi arasında a10 işlemcili olanı tercih et derim.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan samsung var bende zaten ama memnunum donanımı düşük ama idare etmeye çalışıyorum işte i7 samsungda iyi gibi bakalım yarın olsunda artık kredi kartının durumuna göre

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Kampanya sona ermiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt