24.1 versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
24.1 versiyonu
Arkadaşlar 24.1 ü yükledim şuan tek sorunum tel ingilizce olmadan uygulamalar gözükmüyor biliyorum bunun çözümü yok.
Benim sorum başka bir arkadaşım 22.14 ü flashlamıştı ve onda shazam kitap okuyucu antivirüs programı falan vardı kendi yüklememiş flashla gelmiş. 24.1 de neden yok ?

spartuas

spartuas

Üye
bndede gelmisti o uygulamalar ama 24.1 de neden yok bilemem. Bndede 22.14 yuklu. :)

mfb2

mfb2

Üye
TELDEN GÜNCELLEDİĞİMDE antivirüs felan yoktu dil ing olmadan prg yüklemiyor diye flash attım hala yüklemiyor ve flash ile birlikte antvirüs te telefona yüklenmiş :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
shazam bende var müziğe gir gör ;)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
hay başlıcam ya bu 24.1 i nerden yükledim ya. şimdi mesaj yazarken yine ayrı bir ekran çıkıyor lanet olsun şimdi farkettim en iyisi gideyim nokia shoptan 22.14 ü yüklüyeyim en sonuncusu budur diye 24.1 i yükledim :vur 22.14te mesaj yazarken klavye mesajın hemen altında çıkıyor çok sevmiştim onu

----------Eklendi @ 10:59:08 ---------- Yazıldı @ 10:57:45 ----------

haklısın var ama neden antivirüs yok ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
hay başlıcam ya bu 24.1 i nerden yükledim ya. şimdi mesaj yazarken yine ayrı bir ekran çıkıyor lanet olsun şimdi farkettim en iyisi gideyim nokia shoptan 22.14 ü yüklüyeyim en sonuncusu budur diye 24.1 i yükledim :vur 22.14te mesaj yazarken klavye mesajın hemen altında çıkıyor çok sevmiştim onu

bende 24.1 yüklü ve ayrı ekran açılmıyor ilk yüklediğimde açılıyodu formatladım tekrar yükledim açılmıyo :D

----------Eklendi @ 11:08:22 ---------- Yazıldı @ 11:07:53 ----------

onu bilmiyorum olmaması daha iyi telefonu yavaşlatıyo

haliloz95

Üye
katılıyorum bende sildim zaten habire teli reset attırıyodu antivirüs. @fastbreaker flash at 22.14 e bence göründüğü kadar zor degilmiş :D

erollcelik

erollcelik

Üye
türkçe dil ile ilgili sorunlar için en kısa zamanda yama yayınlarlar inşallah.

mfb2

mfb2

Üye
v24 te de var tam yükleyemedin galiba.inglzce yapman gerekyorsa telefonun türkiye cıkslı değldir.uygulamaları yüklemek için www.maxicep.com/symbian-3-genel/orjinal-turkey-anna-download-linkleri-9-545357.html#post3863150 bu linkten flashla
Dostum flash ı bu konudan indirdiğim anna ile attım hala dil sorunu çözülmüş değil Türkiye çıkışlu olmasa benimde telefonuma daha önce gelirdi herhalde güncellemeyi herkez gibi telefon üzerinden dün yapmıştım olmadı flash attık yine olmadı :)

avsarmy

Üye
malesef 24.1 yüklendiğinde eskisi yüklenmiyor. ben nokia danışma hattından sorupta öğrendim. :(((

bende eskisini beğendim. yenisi çok kasıyor teli. kapanmayan telim birden kapandı müzik dinlerken.

forbidden5

forbidden5

Üye
24.1 yüklü shazam var mesajda ayrı ekran cıkmıyor hiç bi kasılma yok son derecede hızlı bütün uygulamalarımda duruyor oviden yükledim flashda atmadım ama yüklemeden önce yedeğini alıp formatlamışdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt