23 Yıldır Saçlarını Kesmiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

    Konu Sahibi
23 Yıldır Saçlarını Kesmiyor
İngiltere’den Antalya’ya turist olarak gelen 62 yaşındaki Trevor Wallace’nin, 23 yıldır uzattığı saçları boyunu aştı. 1 metre 55 santim boyunda olan Wallace’nin saçının uzunluğunun 1 metre 77 santime ulaştığı belirtildi.Antalya’ya turistik gezi için gelen Trevor Wallace ve eşi Carol Wallace, Türkiye’ye ilk defa 25 sene önce geldiğini söyledi. Saçlarıyla etrafındakilerin dikkatini çeken Trevor Wallace saçlarını uzatmaya başlarken bu kadar uzayabileceğini hayal etmediğini söyledi. Yürürken topuklarına kadar düşen saçlarının bakımında biraz zorlandığını belirten Wallace “Saçımı haftada bir defa yıkıyorum, normal şampuan kullanıyorum, yıkanması 1 saat 15 dakika sürüyor. Yıkarken karım yardım ediyor. Örmesi saatler alıyor”
dedi.
İlk defa 39 yaşındayken Madagaskar’daki arkadaşlarını görmeye gittiğinde orada gördüğü uzun saçlılara özenerek kendi saçlarını da uzatmaya karar verdiğini söyleyen Wallace, şöyle konuştu: “Madagaskar’da arkadaşlarım vardı, oraya gittikten sonra saçlarını görünce bende uzatmak istedim. 39 yaşımdaydım ve uzatmaya karar verdim. Saçlarımın bu kadar uzayacağını hiç hayal etmemiştim. Sırtıma kadar uzasa yeter düşünmüştüm. Ama o giderek uzadı. Artık dokuz yıldır bu kadar uzun saçlarım var.”
Uzun saçlarından dolayı zorlandığı şeylerin başında saçlarının kapı aralarına dolanması olduğunu söyleyen Wallace, sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle kapı zili çalındığında açmaya giderken büyük sıkıntı çekiyorum. Saçlarım bir anda kapanan kapılara sıkışıyor. Günlük hayatta da araca binerken, yürürken zaman zaman takıldığı yerler oluyor.” Saçlarını 1 saat 15 dakikada eşinin yardımıyla yıkadıktan sonra asıl sıkıntının örme işlemi sonrasında yaşandığını söyleyen Wallace, şöyle konuştu: “Saçlarım dağınık halde kullanılmıyor. O yüzden örmek gerekiyor ve bunu tek başıma yapmam mümkün değil. Haftada bir kez yıkadığım saçlarımı bir krem yardımıyla eşimin desteğiyle saatlerce uğraşarak örebiliyorum.” Wallace, yemek yerken ise saçı için özel olarak yaptırdığı bir bere kullanıyor.
 


random1

random1

Üye
Allah akıl fikir versin.
 

pelın_

    Konu Sahibi
amin:) ama bende nerden baksan 2008 den berı kesmiyorum saçlarımı:)
 
  • Beğen
Tepkiler: kraldost
Emrgncy

Emrgncy

Üye
iğrenç görünüyor...
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ben de 6 7 aydır kesmiyorum ama yakında keserim :)
 
15097

15097

Üye
az uzamıs :D neyse saka bi yana bende nerden baksan 3-4 aydır kesmiyorumdur herhalde :ehe
 

pelın_

    Konu Sahibi
tammdırr:d:
 
Tekno_Kaplan

Tekno_Kaplan

Üye
saç uzamasına dayanamıyorum subay tıraşı olmassam olmuyor :D
 
Enes

Enes

Üye
kısa saç kirli sakal :hmmm :)
 
  • Beğen
Tepkiler: pelın_
Superfan

Superfan

Üye
Abdurrezzel ~ Rapunzel ~ Trevor Wallace
 

pelın_

    Konu Sahibi
aynen :)
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
kirli sakalnda modası geçti :)
 
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Tamamda 23 yıla göre biraz az uzamış gibi :)
 

Silinen Üye 2278944

Kapalı Hesap
S.apik
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
8
Görüntüleme
607
DarkredBlue61
Cevap
1
Görüntüleme
1K
TARİHÇİ
Cevap
0
Görüntüleme
712


Üst Alt