23 Yıldan Beri Ahırda Zincirli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
23 Yıldan Beri Ahırda Zincirli

Çinli bir anne akıl sağlığı yerinde olmayan öz oğlunu 23 yıldan beri ahırda tutuyor.

76 yaşındaki kadın, o ölünce oğluna ne olacağını düşünüyor.

Yaşlı annenin, 40 yaşındaki oğlunu 23 yıldır ahırda duvara zincirle bağlayarak korumaya çalışması duyanları hayrete düşürdü.

Çin'in güneyindeki Chongqing kentinde yaşayan anne, oğlunu çok sevdiğini ancak bunu yapmaya mecbur olduğunu söyledi. 76 yaşındaki Xiao Anrong oğlu için yardım aramaya başladı. Öldüğü zaman oğluna ne olacağı konusunda ise endişeli.

Üzerine giydirilen her kıyafeti parçalayan Tang Zuhua, çıplak ve duvara zincirlenmiş halde 23 yıl geçirdi. Yerde yatan Zuhua için yatak alacak paraya ise annesinin gücü yetmiyor.

Çok uzun süredir zincirlerle yaşadığı için, kasları güçsüzleşen Zuhua artık yürüyemiyor. Diğer iki çocuğu evi terkeden anne, özürlü çocuğuna kendisi bakıyor.

Oğlunun banyosunu kendisi yaptırıyor, yemeğini yediriyor. Annenin aylık geliri ise sadece 45 lira.

Mareşal

Üye
yok artık ya pis kadın :off:

delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
resmen manyak ya:off: 23 yıl nasıl geçmiş öyle

Mareşal

Üye
insanlık dışı bu ya :(

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ya aslında kadına hem sinirlendim hem de üzüldüm.üzüldüm,çünkü akıl hastası da olsa ogluna bakmak için zorlanıyor.hem artık yürüyemiyorsa ve hareket edemiyorsa ahırda tutmasına gerek yok,evinde yaşasın,belki azda olsa düzelir :(

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
katılıyorum:ağlarım:

Dafny

Dafny

Üye
Kadın ne yapabilir ki :s

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
45 lira mı :hmmm

enginzz

enginzz

Üye
annesı sevıyorsa koruyorsa bole yapmasına grek yok bence yazık cocuga annesı kafayı yemıs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...